Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mér csinálta?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal ő kinyalt és utána egyből elment a fürdőbe és csak annyit hallottam hogy köpködött....később pedig 1 rágóval a szájába jött vissza..szerintetek ezt mér csinálta? (jó lehet kicsit vicces ez az egész de eléggé kellemetlen helyzetbe éreztem magam...:S)2009. dec. 17. 17:05
11/12 A kérdező kommentje:
esetleg azért mer akkor már elég nedves voltam??
2009. dec. 20. 17:30
12/12 Tutujka válasza:
Ha valaki nedves, még nem ok, hogy büdi legyen, vagy kellemetlen legyen az íze.
Lehet csak arról van szó, hogy a pasid nem szeret nyalni.
Vagy régebben is nyalt ki téged?
Itt vagy a tisztálkodással van baj, vagy esetleg összeszedtél egy kis gombát, vagy a pasid ennyire finnyás, nem tudom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!