Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mér csinálta?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal ő kinyalt és utána egyből elment a fürdőbe és csak annyit hallottam hogy köpködött....később pedig 1 rágóval a szájába jött vissza..szerintetek ezt mér csinálta? (jó lehet kicsit vicces ez az egész de eléggé kellemetlen helyzetbe éreztem magam...:S)2009. dec. 17. 17:05
1/12 anonim válasza:
dugtatok és utána nyalt? Akkor vagy g*cis vagy óvszeres volt a pinád.. Egyébként meg lehet szokatlan neki esetleg nem mostad meg? :S:S
2/12 anonim válasza:
lehet h. rossz ized volt lent. használj szappanyt
3/12 anonim válasza:
úristen mekkora KÖCSÖG :o nincsen fertőzésed? nem büdös? vagy nagyon tapasztalatlan a pasid és azt se tudja mi a jó?
4/12 anonim válasza:
én ezért vagyok ellene a nyali-falinak xD (fura kifejezés)
5/12 anonim válasza:
fürödtél előtte? Mert ha igen valószínűleg lehet túl megmostad a puncid és szappan íze volt mert nem öblitetted ki rendesen, vagy tényleg az van hogy a barátod még amatőr és nemtudja mi a jó :) de kérdezz rá hogy ezt mér csinálta, nem neked gáz ha fürdötél és semmi nemibajod nincs, hanem neki.
6/12 A kérdező kommentje:
nem.először kinyalt utána dugtunk xd
2009. dec. 17. 17:25
7/12 anonim válasza:
Nekem volt egy csajom, óvszerrel dugtunk, és szerintem allergiás volt rá mert utána ilyen ocsmány túrószerű cucc volt a pináján. sztem nézd meg magad utána vagy kóstold is meg aztán rájössz
8/12 A kérdező kommentje:
hát az nem lehetett mer mondom szex előtt nyalt ki..
2009. dec. 19. 10:50
9/12 anonim válasza:
nem minden fiu szertt nyalni...én se..különben is mért nem kérdezed meg mi volt a gond?? az helyet hogy itt kérdezed,,... pár kapcsolatban éltek vagy , nem? beszélgessetek a szexről..az is része a párkapcsolatnak, kérdezzd meg ő mit szerett, na meg azt mi volt a gond a nyali falival?? ... sok sikert..
10/12 Tutujka válasza:
Ahogy a faroknak, a puncinak is van sajátos íze.
Lehet túl hosszú idő telt el a zuhanyzásod és a nyalifali között.
Termelődnek olyan anyagok, mik esetleg rossz ízt, illatot adnak a puninak.
Hiába tisztaságmániás valaki mindennek van "szaga".
Szokták azt mondani, hogy a fürdés és a szex közt ne teljen el két óra.
Biztos nem véletlen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!