Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi spriccel a hüvelyi orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi spriccel a hüvelyi orgazmuskor?

Figyelt kérdés

Végigolvastam egy csomó hüvelyi orgazmussal kapcsolatos topikot, de nem találtam meg a választ.

Milyen rejtélyes folyadék ez? Nem vizelet, tehát akkor nem a hugyhólyagból jön ezek szerint. De akkor mi ez? Honnan jön?? Hol raktározza ezt a cuccot a szervezet? Vagy az orgazmus pillanatában termelődik hirtelen ennyi? :S Milyen titkos szervetek van nektek lányok? :D

2009. dec. 17. 01:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

őő én azt hallottam, hogy nem vizelet, de valami vizes dolog xD

és azt ugyan nem tudom honnan jön... de gondolom a hugycsőből.

2009. dec. 17. 09:00
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Húgycsőből jön. A férfi és női nemi szerv megfelelő hasonló felépítésű. Amikor a fiú és lány magzatnak elkezd nőni a nemi szerve egy ideig teljesen egyformán néz ki, csak aztán minden a helyére kerül. Így a lányoknak is van egy prosztata szerű szerve a húgycsó körül. Parauretrális szivacsnak hívják(g-pont). Izgatás hatására megtellik folyadékkal (megdagad a g-pont). A férfiban a prosztata folyadéka az ondóval egyesül és hozzájárul ahhoz, hogy a punci ne legyen annyira savas kémhatású. Lányoknál nem tudom pontosan de valami ehhez hasonlót kell elképzelni. A lényeg, hogy spriccel és folyik. Nem is a húgycsőből jön, hanem amellett párhuzamosan fut két kis vékony cső. Két kis lyuk van a húgycső nyílása mellett, abból folyik ki a nedű.
2009. dec. 17. 10:38
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hehe. Elírtam, szóval nem a húgycsőből jön, csak majdnem.
2009. dec. 17. 10:38
 4/14 anonim ***** válasza:
A hüvely bemenetnél (a nagyajkak alsó harmadában) található ún. Bartholin-mirigyek. Ez adja a hüvely nedvességét, és valószinü, hogy innen ered a folyadék.
2009. dec. 17. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
11:13 Már leírtam 2-vel fölötted. Olvasd el. Semmi köze a bartholin mirigyeknek ehhez.
2009. dec. 17. 11:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Jaja, csak kár h anatómialilag nem megfelelő...Szal a húgycsőből??? hahaha
2009. dec. 17. 12:02
 7/14 anonim ***** válasza:
21%

Te miről beszélsz ember? Tudod mi az a hüvelyi orgazmus egyáltalán? Tudod mi az a G-pont? Graffenberg pont? Squirting? Spriccelős orgazmus? Nézzél először utána!

Te arról beszélsz, hogy a csajoknak benedvesedik a puncija, de az nem spriccel ki orgazmuskor, gyökérarcú!

Olvasd el a kommentemet és tanuljál belőle, tudatlan b*rom!

2009. dec. 17. 12:10
 8/14 anonim ***** válasza:
15%
Ezzel csak magadat minősited... Nem tudok ki és mi vagyok, uh vegyél vissza. Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, csak a spriccelésben tévedsz. És ha itt tartunk, te se olvasod el az enyémet...
2009. dec. 17. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
És ne mondd meg h én miről beszélek, mert köze sincs ahhoz, amit te irtál !
2009. dec. 17. 12:48
 10/14 anonim ***** válasza:
21%

Már hogy tévednék a spriccelésben? Nézz utána, gyökér! Ez úgy van, ahogy én leírtam. A bartholin mirigyek csinálnak nedvességet de SOHA értsd S. O. H. A.!!! nem spriccelnek, VILI??? Amit leírtál, hogy "lehet, hogy a bartholin mirigyek okozzák" az egy lósz*r!!!

A spriccelés a parauretrális szivacsból származik. Erről akart tudni a kérdező. Keress rá googleben: paraurethral glands vagy skene's gland.

[link] Nesze te b*rom!

2009. dec. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!