Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi spriccel a hüvelyi orgazmuskor?
Végigolvastam egy csomó hüvelyi orgazmussal kapcsolatos topikot, de nem találtam meg a választ.
Milyen rejtélyes folyadék ez? Nem vizelet, tehát akkor nem a hugyhólyagból jön ezek szerint. De akkor mi ez? Honnan jön?? Hol raktározza ezt a cuccot a szervezet? Vagy az orgazmus pillanatában termelődik hirtelen ennyi? :S Milyen titkos szervetek van nektek lányok? :D
őő én azt hallottam, hogy nem vizelet, de valami vizes dolog xD
és azt ugyan nem tudom honnan jön... de gondolom a hugycsőből.
Te miről beszélsz ember? Tudod mi az a hüvelyi orgazmus egyáltalán? Tudod mi az a G-pont? Graffenberg pont? Squirting? Spriccelős orgazmus? Nézzél először utána!
Te arról beszélsz, hogy a csajoknak benedvesedik a puncija, de az nem spriccel ki orgazmuskor, gyökérarcú!
Olvasd el a kommentemet és tanuljál belőle, tudatlan b*rom!
Már hogy tévednék a spriccelésben? Nézz utána, gyökér! Ez úgy van, ahogy én leírtam. A bartholin mirigyek csinálnak nedvességet de SOHA értsd S. O. H. A.!!! nem spriccelnek, VILI??? Amit leírtál, hogy "lehet, hogy a bartholin mirigyek okozzák" az egy lósz*r!!!
A spriccelés a parauretrális szivacsból származik. Erről akart tudni a kérdező. Keress rá googleben: paraurethral glands vagy skene's gland.
[link] Nesze te b*rom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!