Mitől függ, hogy orgazmuskor milyen messzire spriccel valaki?
Sziasztok! 18 éves vagyok, és nekem sosem sikerül élvezéskor nagyot spriccelni... :( ez mitől függ? Mérettől? Vagy technika, amit meg lehet tanulni?
Köszi a válaszokat!!!!
Szerintem az ondó mennyiségétől és a felizgultság mértékétől függ az egész.
Ha nagyon sokáig nem csinálod a dolgot, sok ondód lesz, és spriccelni is messzebbre fogsz, másrészt minél jobban felizgulsz, minél tovább húzod, annál nagyobb lesz az élvezés és a spriccelés is.
szerintem pedig attól függ, hogy azondóváladék minősége milyen, főleg, hogy milyen sűrű, mert ha megfigyelitek (bármilyen folyadékkal) a hígabb lé messzebb száll, de ezt könnyen kipróbálhatod, hiszen elvileg ha ma megnézed..a holnapi váladék már hígabb lesz..
De amúgy hova akarsz lövöldözni?? Elég furi nekem nőnek, hogy a fiúk ezen törik a fejüket, ráadásul gondolom beszélgettek róla haverokkal, különben nem kéne versenyezni..
18 évesen pedig lassan arra kell majd használnod a dolgaidat amire való, és odabent nem lehet pár centinél messzebb spriccelni..tehát ha nem sikerül ne keseregj, mert ez nem funkciója a szervezetednek.
Csak megjegyzem van olyan kollegám akiről elképzelném az ilyen dolgokat , de biztosan sose lenne gusztusom hozzá..
de mindegy mindenkinek van furi dolga.
Azért soksikert a 12-es olimpiára még van 4 éved!
ELSŐ Válaszoló!
Tényleg jó a link, nem pontoztam le én sem, de a kategóriából lehet tudni, hogy férfiről van szó...
Valószínű azért pontoztak le, mert 1. ez a "Férfiak egészsége" témakör, 2. a válasz nem hasznos mert fiú a kérdező...
Egyébként hallottam olyanról is, hogy ha megfelelően erős a PC izom, akkor azzal erősebb kilövellést lehet produkálni.
Minél többször spriccelsz, annél messzebre fog menni, mert
a prosztatádat karban tartod (voltaképp az húzódik össze spricceléskor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!