Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől függ, hogy orgazmuskor...

Verba.tamas kérdése:

Mitől függ, hogy orgazmuskor milyen messzire spriccel valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves vagyok, és nekem sosem sikerül élvezéskor nagyot spriccelni... :( ez mitől függ? Mérettől? Vagy technika, amit meg lehet tanulni?

Köszi a válaszokat!!!!

2008. szept. 20. 08:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

hát - köszönöm a válaszokat - azóta lelkesen gyakorlok, de még nem értem el nagy áttörést a távolság területén :)

de hiszek nektek, és kitartó leszek!!!

2008. dec. 30. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

hmm általába ha minden nap ellövöm a töltényeimet akkor nem spriccel messzire.egyszer volt hogy 2 hétig gyűjtöttem a töltényt,aztán önkielégitésnél látom hogy valami megy a fejem fölött a hátam irányába:D

aztán mindenki elgondolkozhat hogy megéri e ezér 2 hétig tartogatni:)

2009. jan. 6. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nekifogsz maszturbálni, az elélvezés előtt állj meg. Ezt a megállást minél többször meg tudod csinálni, annál jobban készen állsz a nagy spriccelésre. A 20. megállás után, persze, ha meg tudod állni, hogy nem élvezel el, tehát a 20.után szinte biztos, hogy nagyot fogsz spriccelni. Én már közelebb vagyok az ötvenhez, de ez a technika idáig mindig bevált.
2009. okt. 5. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondhatom, hogy elsősorban az ondó mennyiségétől és a PC izmok erősségétől függ, hogy ki mekkorát spriccel. Én már 14 éves korom óta ösztönösen alkalamazom a megállásos-elnyújtós technikát, amit az egyik hozzászóló is leírt. Ennek következtében ma 31 évesen az átlagnál sokkal több ondóval rendelkezem és mindig elég szépen spriccel. A sok ejakuláció, akár önkielégítést végzel, akár nővel vagy, hosszú távon növeli az ondó mennyiségét, és persze a PC izmaidat is karbantartja, de ez utóbbira valóban lehet Kegel-gyakorlatokat is végezni.

A lényeg, hogy élvezd ki a pillanatot, nyújtsd el minél jobban, s ekkor az orgazmus minősége és a lövellt adag mennyisége is nagyobb lesz.

Sok sikert!

2009. dec. 9. 15:03
 15/17 anonim válasza:
Régi topic de ha valakit érdekel akkor leírok egy biztos módszert. Amikor érzed hogy élvezni fogsz az utolsó pillanatban a farkad tövénél allul elszoritod 2-3at pumpál a műszer de ki nem fog jönni semmi. Aztán elengeded és a következő már egy nagy spricc lesz. Sok gyakorlással ez kéz nélkül is megy. Ősi módszer. Ennyi. :)
2016. jan. 26. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az is nagyban számít, hogy a hölgy milyen hatással van rád. Én 47 évesen spricceltem akkorát, mint talán még fiatal koromban se.
2016. febr. 12. 18:30
 17/17 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszadó, igen ez így van. Nekem volt egy szeretőm akinek a teste közepétől mindig a fejéig spricceltem mert annyira izgató nő volt.
2016. febr. 22. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!