Mitől függ, hogy orgazmuskor milyen messzire spriccel valaki?
Sziasztok! 18 éves vagyok, és nekem sosem sikerül élvezéskor nagyot spriccelni... :( ez mitől függ? Mérettől? Vagy technika, amit meg lehet tanulni?
Köszi a válaszokat!!!!
hát - köszönöm a válaszokat - azóta lelkesen gyakorlok, de még nem értem el nagy áttörést a távolság területén :)
de hiszek nektek, és kitartó leszek!!!
hmm általába ha minden nap ellövöm a töltényeimet akkor nem spriccel messzire.egyszer volt hogy 2 hétig gyűjtöttem a töltényt,aztán önkielégitésnél látom hogy valami megy a fejem fölött a hátam irányába:D
aztán mindenki elgondolkozhat hogy megéri e ezér 2 hétig tartogatni:)
Tapasztalatból mondhatom, hogy elsősorban az ondó mennyiségétől és a PC izmok erősségétől függ, hogy ki mekkorát spriccel. Én már 14 éves korom óta ösztönösen alkalamazom a megállásos-elnyújtós technikát, amit az egyik hozzászóló is leírt. Ennek következtében ma 31 évesen az átlagnál sokkal több ondóval rendelkezem és mindig elég szépen spriccel. A sok ejakuláció, akár önkielégítést végzel, akár nővel vagy, hosszú távon növeli az ondó mennyiségét, és persze a PC izmaidat is karbantartja, de ez utóbbira valóban lehet Kegel-gyakorlatokat is végezni.
A lényeg, hogy élvezd ki a pillanatot, nyújtsd el minél jobban, s ekkor az orgazmus minősége és a lövellt adag mennyisége is nagyobb lesz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!