Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélten jobb?
Figyelt kérdés
tapasztalt válaszokat várok...köszike2008. júl. 23. 21:00
21/26 anonim válasza:
Előző 38%-os, szerintem kezeltesd magad gyorsan, ez bizony trippernek néz ki :-(
22/26 anonim válasza:
Nem fog csinálni semmit, már én is írtam neki, ehelyett kaptam egy 3 ablaknyi regényt privátban amiben engem szidott.
23/26 anonim válasza:
Mit vártál utolsó? Épp reklámozzátok a buta barátaiddal együtt egy csonkolós eljárást, a középkort.... mennyi eszed van? Ne osztogass már tanácsokat, ha ennyi eszed van csak
24/26 anonim válasza:
Ha egyszer trippert kap, egész teste elrohad. Ez nem a fitymád meglététől vagy nemlététől függ.
Volt egy ismerős, aki bigott gyülekezetbejárós volt. Mellrákja lett, de nem ment orvoshoz. Azt vallotta, hogy ha Isten azt akarná, akkor meggyógyulna, stigmaként kezelte a dolgot. A végső stádiumban már úgy bűzlött mint a szar, de nem csinált magával semmit, élve elrohadt.
25/26 anonim válasza:
Én nem a gyülekezetből és nem a sivatagból szedem össze a barátaimat szerencsére, így tisztességes eljárást szeretek én is és a barátaim is, ha valami baj van. Ami a legtöbb jót hozza és a legkevesebb veszteséggel jár. Ahogy az 2011-ben normális.
26/26 anonim válasza:
Mennyi beteg ember van, akik reklákmozzák a sivatagi divatot, miért nem mennek a sivatagba lakni??
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!