Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélten jobb?
A párom körbe van metélve, mert gyerekkorában volt valami gubanc. Viszont! Naggggyon jó! Nem büdös, nem túrósodik és nincs az, hogy véletlen jobban meghúzom, akkor az fájna neki, míg a fitymásokkal előfordul. Nem ragad a bőr alá semmi szösz, szőr, stb. Könnyebb tisztán tartani. Finomabb. Puhább, selymesebb, lágyabb.. :-D
Na tehát nekem csak is pozitív dolgok jutnak eszembe, míg a fitymásokról ...Hát... NO Az büde tud lenni....
Az enyém nagyon rosszul sikerült, ronda lett
Szerintem a higiénia marha jól hangzik, de gagyi, mert ebben az országban van elég víz, lehet mosakodni
Plusz nem is élvezem a szexet, az orális szexet pl semennyire
Az ajkak is kiszáradnak, igen, ezért van ott a nyál, néha be szokták nyálazni a szájat, ezért lesz olyan a tapintása a szájnak, amilyen.
A makknak már nem lesz ugyanolyan tapintása, ehelyett kiszárad, szélsőséges esetben kisebesedik.
Így pl.:
Ez egyáltalán nem jó. Nem mindenkinek van extrém kiszáradás. Nekem bőven gáz az, hogy nekem van, szerintem ezt nyugodtan szóvá lehet tenni, hogy akit nem zavar a fitymája, vagy zavar, de egy részleges metéléssel lefejtethetné a fölösleget, az megkapja a szükséges mellékhatásokról is az infókat és nem csak arról, hogy neked mennyivel jobb a szex, vagy bármi más.
A varrás nekem ronda, és egyik helyen a bőrhíd a makk szélén feszíti és igen, fáj, amikor használnám. Neked kellene valamit rendezned a fejedben, ha úgy gondolod, hogy probléma az, hogy keveset említett mellékhatásokat, amik ugyebár benne vannak a pakliban, megosztok másokkal itt. Olyanokkal, akiknek az orvos az SZTK-ban, meg a Heim Pálban, hogy valami konkrétat is mondjak, azt ajánlják, hogy enyhe szűkületre is meg hosszú és zavaró fitymára is a teljes lecsonkolás a legjobb válasz, fölsorolva az előnyőket és meg se említve ezeket a problémákat. A neten elég sokan elmesélik, hogy mi van velük és elég sok hasonló problémát látok, szerintem az lenne a gáz, ha ezeket nem mesélném el.
Ja, az összes szavamat vállalom élőben, csak úgy közlöm
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!