Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Körülmetélten jobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülmetélten jobb?

Figyelt kérdés
tapasztalt válaszokat várok...köszike
2008. júl. 23. 21:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Én még mindig a 3. vagyok, tényleg nem tudhatja a barátom, h milyen nem körülmetélten. de az tény, h higiénikusabb. Köszi h védtétek az igazam :) hali
2008. júl. 24. 22:31
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
a pärom,a kisfiam apukäja is körül van metéle.borzalmasan higiénikus.és mär én is hallottam hogy sok csak szerei ha a pasi körülvan metélve...nagyon higiénikus,és sokkal élvezetesebb neki az oràl és a szex is.kisfiam most 9 hos,1 honapja volt nkei körülmetélése.sajnos ni muszàj volt bizonyos okokbol,de lehet jobb is..söt..
2008. júl. 26. 12:44
 13/26 anonim válasza:
91%

A párom körbe van metélve, mert gyerekkorában volt valami gubanc. Viszont! Naggggyon jó! Nem büdös, nem túrósodik és nincs az, hogy véletlen jobban meghúzom, akkor az fájna neki, míg a fitymásokkal előfordul. Nem ragad a bőr alá semmi szösz, szőr, stb. Könnyebb tisztán tartani. Finomabb. Puhább, selymesebb, lágyabb.. :-D

Na tehát nekem csak is pozitív dolgok jutnak eszembe, míg a fitymásokról ...Hát... NO Az büde tud lenni....

2008. júl. 26. 17:09
 14/26 anonim ***** válasza:
Én már 8 éves korom óta körülmetélt vagyok. Nem tudom milyen lehet fitymával, de nekem még egy partnerem sem panaszkodott.:P:D
2008. okt. 24. 13:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Döntsétek el !

[link]

2011. ápr. 30. 10:02
 16/26 anonim ***** válasza:
11%

Az enyém nagyon rosszul sikerült, ronda lett

Szerintem a higiénia marha jól hangzik, de gagyi, mert ebben az országban van elég víz, lehet mosakodni

Plusz nem is élvezem a szexet, az orális szexet pl semennyire

2011. máj. 14. 22:47
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy jobb. Barátnőm is imádja, pedig ő volt velem normál állapotban is és akkor sem volt semmi eü gondom, max csak nekem fájt utána, mert érzékeny volt. Én támogatom ezt a dolgot, csak tényleg jó orvost kell találni, mert nagyon el tudják cseszni ha nem értenek hozzá.
2011. júl. 9. 20:14
 18/26 anonim ***** válasza:
8%
Ha "jól" csinálják, akkor is kiszáradhat a makk évek után is, nagyon nem ajánlom senkinek, barbár emberek barbár eljárása
2011. aug. 5. 18:17
 19/26 anonim ***** válasza:
ahogy az ajka is kiszáradhat az embernek és cserepesedik, úgy a makk is kiszáradhat (figymával is) a folyamatos stressz, meg feszültség hatására. Sőt, még a nők vaginája is ki tud száradni, ha folyamatos feszültségnek vannak kitéve, és nem tudják élvezni a szexet, csak töménytelen síkosítóval. Szerintem csak nyugodj meg ahelyett, hogy itt felspanolnád magad azon, hogy valaki meg van a dologgal elégedve. Szerintem továbbra is tök hasznos, és előnyös minden téren. Azért nem élvezed a szexet, mert benned kisebbségi érzést okoz, hogy nem ilyen akarsz lenni, meg csúfoltak a suliban miatta gondolom. Nekem pl akkor volt ez, amikor megvolt a fitymám (és ez tök komoly, ez semmiben nem befolyásol semmit sem) és nem állt fel normálisan, fájt a szex, pedig nem is volt szűkületem, és nem élveztem az orált sem. és kérd meg a barátnődet, vagy a partneredet , hogy jól nyálazza be a szerszámot, és a kezét is mozgassa rajta, akkor elcsattansz, hacsak tényleg nem elcsesztek valamit, és sokat vágott le az orvos, vagy szűken varrta össze, mert az szopás, de normális magánorvos 20 rugóért korrigálja.
2011. aug. 7. 15:59
 20/26 anonim ***** válasza:
7%

Az ajkak is kiszáradnak, igen, ezért van ott a nyál, néha be szokták nyálazni a szájat, ezért lesz olyan a tapintása a szájnak, amilyen.

A makknak már nem lesz ugyanolyan tapintása, ehelyett kiszárad, szélsőséges esetben kisebesedik.

Így pl.:

[link]

Ez egyáltalán nem jó. Nem mindenkinek van extrém kiszáradás. Nekem bőven gáz az, hogy nekem van, szerintem ezt nyugodtan szóvá lehet tenni, hogy akit nem zavar a fitymája, vagy zavar, de egy részleges metéléssel lefejtethetné a fölösleget, az megkapja a szükséges mellékhatásokról is az infókat és nem csak arról, hogy neked mennyivel jobb a szex, vagy bármi más.

A varrás nekem ronda, és egyik helyen a bőrhíd a makk szélén feszíti és igen, fáj, amikor használnám. Neked kellene valamit rendezned a fejedben, ha úgy gondolod, hogy probléma az, hogy keveset említett mellékhatásokat, amik ugyebár benne vannak a pakliban, megosztok másokkal itt. Olyanokkal, akiknek az orvos az SZTK-ban, meg a Heim Pálban, hogy valami konkrétat is mondjak, azt ajánlják, hogy enyhe szűkületre is meg hosszú és zavaró fitymára is a teljes lecsonkolás a legjobb válasz, fölsorolva az előnyőket és meg se említve ezeket a problémákat. A neten elég sokan elmesélik, hogy mi van velük és elég sok hasonló problémát látok, szerintem az lenne a gáz, ha ezeket nem mesélném el.

Ja, az összes szavamat vállalom élőben, csak úgy közlöm

2011. aug. 10. 18:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!