Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a videón lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik a videón lévő csaj? Inkább 1 éjszakás kategóriának tűnik, nem?

Figyelt kérdés

Szerintem jól néz ki, de túl erős a rúzsa. "Mellesleg" jó csaj, de szerintem "tipikus rövidtávú kalandvágyó" csaj. Valamelyik nap ő lett a "nap szépe", csak azért kérdem. Barátnőnek a fentiek miatt nem kéne, de amúgy elég szexi, tüzes. Tartós kapcsolathoz kevés a jó test, jó alak...

[link]

Véleményetek?

2009. dec. 16. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

Lány vagyok ugyan, de megvan a véleményem a nőkről is, ki szép, ki nem stb.

Ez a csaj szerintem borzalmas. :D Lehet hogy egy igényesebb sminkkel jobban mutatna, de így, ebben a formában szörnyű, pedig nem magával a stílussal van bajom (jómagam is metálos vagyok - bár hozzáteszem, a csaj nem az). Illetve amit még mindenképp hozzátennék, hogy nagyon szánalmas, ahogy kelleti magát a videóban, nagyon gáz, ahogy "vergődik", illetve iszonyatosan unszimpatikus a leányzó...

2009. dec. 23. 02:47
 12/16 nicol90 ***** válasza:
Gusztustalan ahogy kelleti magát!
2009. dec. 23. 08:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Enek a csajnak szép arca lene ha nem ijen hülyeséget csinálan vele hog ösze visza maszatoja meg ijen hulye videokat tezs fel magárol a netre.
2009. dec. 23. 10:24
 14/16 anonim ***** válasza:
te hallod ez nagyon goth... xD
2009. dec. 23. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Jót röhögtem rajta,szerintem bárot h fel mert ilyet rakni magáról.:D És csúnya is.
2009. dec. 23. 15:18
 16/16 Tutujka ***** válasza:
Azért a szájába adnám a farkam.....
2009. dec. 23. 19:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!