Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik a videón lévő csaj? Inkább 1 éjszakás kategóriának tűnik, nem?
Szerintem jól néz ki, de túl erős a rúzsa. "Mellesleg" jó csaj, de szerintem "tipikus rövidtávú kalandvágyó" csaj. Valamelyik nap ő lett a "nap szépe", csak azért kérdem. Barátnőnek a fentiek miatt nem kéne, de amúgy elég szexi, tüzes. Tartós kapcsolathoz kevés a jó test, jó alak...
Véleményetek?
Lány vagyok ugyan, de megvan a véleményem a nőkről is, ki szép, ki nem stb.
Ez a csaj szerintem borzalmas. :D Lehet hogy egy igényesebb sminkkel jobban mutatna, de így, ebben a formában szörnyű, pedig nem magával a stílussal van bajom (jómagam is metálos vagyok - bár hozzáteszem, a csaj nem az). Illetve amit még mindenképp hozzátennék, hogy nagyon szánalmas, ahogy kelleti magát a videóban, nagyon gáz, ahogy "vergődik", illetve iszonyatosan unszimpatikus a leányzó...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!