Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik a videón lévő csaj? Inkább 1 éjszakás kategóriának tűnik, nem?
Figyelt kérdés
Szerintem jól néz ki, de túl erős a rúzsa. "Mellesleg" jó csaj, de szerintem "tipikus rövidtávú kalandvágyó" csaj. Valamelyik nap ő lett a "nap szépe", csak azért kérdem. Barátnőnek a fentiek miatt nem kéne, de amúgy elég szexi, tüzes. Tartós kapcsolathoz kevés a jó test, jó alak...
Véleményetek?
2009. dec. 16. 19:20
1/16 anonim válasza:
ha ilyen ronda lábam lenne jól eldugnám..grr..nem nagy szám.sőtt szürke egér....17/l
2/16 anonim válasza:
Áhhh, ez nagyon csúnya, és olyan igénytelenül néz ki. Ott bénázik két melltartóban....
3/16 A kérdező kommentje:
Én a videóra gondoltam. A videón és a képeken szereplő csajok nem ugyanazok!
2009. dec. 16. 19:39
5/16 A kérdező kommentje:
Tényleg, most vettem észre, hogy dupla melltartó van rajta... ahhh :-( Lehet, hogy még a saját méretét sem tudja? Felvesz egy C-set, meg rá egy D-set???
2009. dec. 16. 19:42
6/16 anonim válasza:
nagyon bugyuta kislány, keress egy normális leányzót, aki nem rak fel netre hülye videóka.
7/16 A kérdező kommentje:
Nyugi, mondom: nem a barátnőm, meg semmi. Mégcsak nem is ismerem. Csak a véleményetekre voltam kíváncsi. Jó az alakja, ennyi. Barátnőnek nem való ez a típus. Viszont szerintem sokan bevállal(ná)nak ilyeneket 1-1 alkalomra.
2009. dec. 16. 19:52
8/16 anonim válasza:
ha ennek jó alakja van akkor én egy b52es bombázó vagyok cöhhh 1.voltam
9/16 anonim válasza:
pfff én azé örülök h a plusz 3-4 kg-m idegeskedem,nem valami vékony a csajszi és nekem arcra sem tecc
10/16 anonim válasza:
Miért minket kérdezel? Ha tetszik neked, bejöttök egymásnak, akkor mi a probléma? És ha összejössz vele, ezt a videót szerintem szedesd le vele
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!