Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányoknál észre lehet venni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál észre lehet venni a színlelt orgazmust?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

A férfiak azt gondolják magukról, hogy észre tudják venni, de sajnos a nők nagyon jó színészek....

Valaki írta, hogy a hüvely mozgásáról lehet érezni.....nos, ezt is lehet nagyon jól megjátszani, hiszen az izomzatot tudatosan lehet irányítani.

Szerintem egy férfi úgy veheti észre, ha a nő nagyon gyorsan elmegy, mert a hüvelyi orgazmust nem 1 perc alatt lehet elérni. Nem elég ha a férfi, csak ki be húzogatja....

Az is furcsa, ha a nő hatalmasakat élvez, de nehezen lehet rábírni a szexre. Unja az egészet, nem tud eljutni a csúcsra, és egy jó kis megjátszással végre végezhet, és aludhat.

Erre nincs recept, egyszerűen meg kell beszélni, mert egy nőnek nagyon frusztráló, ha nem elégül ki, és a legtöbb esetben ez a kapcsolat rovására megy. Jó szex nélkül nem lehet teljes egy kapcsolat.

2009. dec. 16. 17:55
 12/16 anonim ***** válasza:
a hüvely jellegzetes rángását nehéz színlelni...
2009. dec. 16. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem a nedvesedést is elég nehezen lehet színlelni..
2009. dec. 16. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
A nedvesedéshez nem kell orgazmus, ezt szerintem mindenki tudja (úgy látom vannak kivételek). Orgazmuskor a hüvely viszonylag lassan pulzál. Ezt nem nagy tudomány utánozni...
2009. dec. 16. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
hát én pl. nem tudom mozgatni a hüvelyizmaimat, úghyigy nem tudnám színlelni...
2009. dec. 17. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha már ossze vagytok hangolva, akkor a pasi tutira észre veszi! Hulyeség szinlelni! A férjem már azt is tudja a levego vételembol 4 év után, hogy mikor alszok mélyen....
2009. dec. 18. 14:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!