Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál észre lehet venni a színlelt orgazmust?
a pasik nem tudják megkülönböztetni.
Az orgazmust színlelni nem érdemes, mert a nő magának okoz csak rosszat.
2009. dec. 16. 16:28
persze. Orgazmust érezni lehet, összehúzódik a hüvely, stb jelei vannak...
2009. dec. 16. 16:30
Vannak pasik akik észre veszik,ha valaki színlel.
2009. dec. 16. 16:30
Pontosabban szerintem minden normális pasi tudja,csak nem mindenkit érdekel,hogy jó e a lánynak,vagy sem.
2009. dec. 16. 16:32
Igen észre lehet venni. Nincsenek meg az orgazmussal járó testi reakciók.
2009. dec. 16. 16:37
persze h észre lehet venni bár vannak jó szinészek.összerándul a hüvely a csaj behúzza a hasát lábai összerándulnak és van olyan is aki remeg erei kidudorodnak megfeszül az egész teste és tocsog a puncija gyorsan liheg kicsit talán meg is izzad az erőfeszítéstől persze attól is függ mekkorát élvezett.. de mondjuk ezt majdnem mindet lehet színlelni is
2009. dec. 16. 16:37
Nagyon sok pasi mondogatja h ő bizony milyen jó az ágyban...fényezi magát, aztán meg egy nagy sz*r.... a nők végig csak megjátszották aztán kidobták a pasit.
2009. dec. 16. 16:39
Én őszintén gratulálok azoknak a nőknek akik színlelnek. Sajna én sem megyek el könnyen szex közben, sőt mondhatni szinte egyáltalán nem. Alig volt rá példa.. De soha nem játszottam meg magam. Miért tenném? Hiszen akkor a barátom többé nem probálná elérni a célt, mert azt hiszi rájött a lényegre. És nem vagyok a magam ellensége:) Iszonyatosan élvezem a szexet, csak a tetőpont hiányzik. Sajnos ez van, előbb-utóbb meg lesz az is, kár színlelni mert akkor soha nem jut egyről a kettőre. Ez a véleményem
Ja igen és hogy a kérdésre is válaszoljak, az olyan pasi akinek a barátnője élvezett már el ténylegesen szex közben akár egyszer is, az onnantól kezdve észre veszi a jeleket és tudni fogja, hogy kamu-e.
21/L
2009. dec. 16. 17:02
Az utolsó válaszoló jól szólott. Én mindig elmegyek szex közben, bár van 1-2 alkalom, amikor nem olyan jó, nem olyan intenzív. Soha nem játszom meg, legelőször, amikor nem voltam formában, és nem volt olyan jó, próbáltam, de nem tudok párom szemében hazudni, és ő is tudta, hogy nem élveztem el. Egyszerűen tudta.
2009. dec. 16. 17:27
ha igazán ismered a párod akkor észreveszed tudod látod h jó-e neki. én úgy fogalmaznék inkább h ha elmegy a barátnőd azt biztosan észreveszed rajta....
2009. dec. 16. 17:35