Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a lelki háttere a következő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a lelki háttere a következő történetnek? Elsősorban hölgyek véleményére vagyok kiváncsi!

Figyelt kérdés
Volt egy hullámvölgy a házasságunkban, nagyon rosszban voltunk a feleségemmel, és megcsaltuk egymást. 25 évesek voltunk akkor. Én egy régi barátnőmmel jöttem össze, de csókon kívül más nem történt, mert azt gondoltam, hogy nem tehetem meg a feleségemmel, hogy lefekszek valakivel. Őróla elképzelni nem tudtam volna, hogy megcsal. Nemrég elmondtuk egymásnak a dolgainkat. Ekkor kiderült, bizony megcsalt, nem kicsit. Összesen 4 pasival volt, 2 éven belül. Igaz velem az ágyban egy vadmacska, de az életben átlagos vérmérsékletű. Azt mondja, neki csak az udvarlás, meg a bókok hiányoztak, meg az izgalom. Előttem nem feküdt le senkivel, ezért valszínű az is benne volt, hogy kipróbálna mást is, ha már ilyen helyzetbe került. Volt neki egy 23 évvel idősebb pasija, volt egy 6-7 évvel fiatalabb, meg 2 korunkbeli. Mindegyiknél már az első-második találkozásnál megvolt a sex. Aztán vége is lett, mert nem tudta soha elengedni magát, és nagyon feszélyezve ment a dolog. Azt mondja, szinte semmit nem érzett, össze sem tudja hasonlítani azzal, ami köztünk szokott.Meg hogy ő nem a sexért ment, az csak úgy jött. Akkor miért ment bele mindig újabb kalandba? Aki átlagos vérmérsékletű, az hogyan változhat ilyen gátlástalanná? Aztán egyszercsak lezárta ezt az életet, és 6 éve semmi kapcsolata nem volt, igaz azóta rendbejött a házasságunk is. Legalábbis ezt mondja. Hihetek neki?
2009. dec. 16. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem meg ez teljesen ember függő, hogy ki milyen erkölcsi értékrendekkel rendelkezik. Ha egyszer megcsalt, megcsal másodszor is. Jaj bocs, ő már 4X csalt meg téged.

Gondolkozz el ezen! Ez nem kíváncsiság, másrészt akiben van némi lelkiismeret és felelősségtudat, az nem csalja meg a férjét kíváncsiságból.

Szerintem ribanc, erre nem tudok mást mondani.

Nem kellett volna feszegetni a múltat!

Én is nő vagyok.

2009. dec. 16. 17:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!