Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lelki háttere a következő történetnek? Elsősorban hölgyek véleményére vagyok kiváncsi!
Szia, én nő vagyok.
Nos a barátnőd megcsalt, de őszintén elmondta. És azt is elmondta, hogy ő ezeket nem élvezte, és te mérföldekkel jobb vagy!
Tehát neki ezek a kis kapcsik nem jöttek be. Ez egyértelmű.
Én mint nő, ezt elhiszem!
Te is elhiheted, mert őszinte ember a párod!
Továbbra is legyél odaadó társ, jó szerető és nem lesz baj ez biztos!
első vagyok: azért ment bele a kapcsikba, mert kíváncsi volt. Ennyi.
Ezzel már ne törődj, mert te vagy neki az igazi.
Ezt a kérdést már ma feltetted egyszer. Akkor is azt mondtam,hogy nekem a bizalmam teljesen megrendülne és sosem bíznék benne.
Nő vagyok
Valószínűleg ki szerette volna próbálni, milyen érzés lelkileg másokkal. Ha csak 1x teszi, abból még nem jön rá, hogy most csak egy rossz pasit fogott ki, és azért nem élvezte úgy, mint veled, vagy esetleg van még ezen túl is valami. Több tapasztalat után már hihető, ha azt mondja, hogy azért van veled, mert bensőségesebb érzelmeket táplál irántad (nem attól jobb neki a szex veled, mert fizikailag jobb, hanem lelkileg jobb).
Női szemmel nézve a szex lelki aspektusa fontosabb - ha nincs összhang, nincs élvezet. Úgy néz ki eldöntötte, hogy veled akar maradni. Én a helyedben hinnék neki.
Minen házasságban vannak hullámvölgyek. Ilyenkor mindkét fél egy kicsit elbizonytalanodik. Azt szokták mondani, hogy akiben megbízol, annak kitárod a lelked teljes egészét. Hát, ez valahogy így van egy házasságban is. Sokszor viszont a házastárs visszaél ezzel a bizalommal. Ilyenkor kétféleképpen dönthetsz:
1. Soha többet nem bízol meg benne, ezáltal előbb vagy utóbb tönkremegy a házasságod.
2. Adsz neki mégegy esélyt, amit általában a legkevésbé sem érdemel meg. Tiszta lappal indítasz, és mindent megbocsátasz. Ehhez nem kell a másik fél, ez a te döntésed. Adsz -e még egy utolsó esélyt, vagy nem. És sokszor kell a házasságban utolsó esélyt adni.
Bizony, akkor van az embernek a legnagyobb szüksége a bizalomra, amikor a legkevésbé érdemelné meg.
A megbocsátás lényege nem az, hogy a tettének nincs következménye, hanem az, hogy te teljesen újonan indítasz, és elfelejtesz neki mindent.
Azt mondják, hogy bocsánatot kérni a legnehezebb, de szerintem megbocsátani százszor nehezebb. Mert ekkor félre kell tenned a másik összes hibáját, és úgy nézni rá, mintha "tökéletes" lenne. Ezt őszintén megtenni sokkal nehezebb, mert ezzel bizalmat szavazol neki.
A te helyzetedben is nehéz újrakezdeni, de ha nem léptek tovább és nem "kezditek újra", akkor ez a tüske mindig benned lesz.
Én azt javaslom, hogy kapjon még egy esélyt, mert ő is csak ember. És hidd el, neki lesz nehezebb megbocsátani saját magának.
A leírtak alapján szerethetitek egymást, és most csak ez számít. Emlékszel még: Jóban, rosszban...
Drukkolok nektek!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!