Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a lelki háttere a következő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a lelki háttere a következő történetnek? Elsősorban hölgyek véleményére vagyok kiváncsi!

Figyelt kérdés
Volt egy hullámvölgy a házasságunkban, nagyon rosszban voltunk a feleségemmel, és megcsaltuk egymást. 25 évesek voltunk akkor. Én egy régi barátnőmmel jöttem össze, de csókon kívül más nem történt, mert azt gondoltam, hogy nem tehetem meg a feleségemmel, hogy lefekszek valakivel. Őróla elképzelni nem tudtam volna, hogy megcsal. Nemrég elmondtuk egymásnak a dolgainkat. Ekkor kiderült, bizony megcsalt, nem kicsit. Összesen 4 pasival volt, 2 éven belül. Igaz velem az ágyban egy vadmacska, de az életben átlagos vérmérsékletű. Azt mondja, neki csak az udvarlás, meg a bókok hiányoztak, meg az izgalom. Előttem nem feküdt le senkivel, ezért valszínű az is benne volt, hogy kipróbálna mást is, ha már ilyen helyzetbe került. Volt neki egy 23 évvel idősebb pasija, volt egy 6-7 évvel fiatalabb, meg 2 korunkbeli. Mindegyiknél már az első-második találkozásnál megvolt a sex. Aztán vége is lett, mert nem tudta soha elengedni magát, és nagyon feszélyezve ment a dolog. Azt mondja, szinte semmit nem érzett, össze sem tudja hasonlítani azzal, ami köztünk szokott.Meg hogy ő nem a sexért ment, az csak úgy jött. Akkor miért ment bele mindig újabb kalandba? Aki átlagos vérmérsékletű, az hogyan változhat ilyen gátlástalanná? Aztán egyszercsak lezárta ezt az életet, és 6 éve semmi kapcsolata nem volt, igaz azóta rendbejött a házasságunk is. Legalábbis ezt mondja. Hihetek neki?
2009. dec. 16. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én nő vagyok.

Nos a barátnőd megcsalt, de őszintén elmondta. És azt is elmondta, hogy ő ezeket nem élvezte, és te mérföldekkel jobb vagy!

Tehát neki ezek a kis kapcsik nem jöttek be. Ez egyértelmű.

Én mint nő, ezt elhiszem!

Te is elhiheted, mert őszinte ember a párod!

Továbbra is legyél odaadó társ, jó szerető és nem lesz baj ez biztos!

2009. dec. 16. 15:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok: azért ment bele a kapcsikba, mert kíváncsi volt. Ennyi.

Ezzel már ne törődj, mert te vagy neki az igazi.

2009. dec. 16. 15:58
 3/11 anonim válasza:
100%
Nézd.Az előző kapcsolatomban én is így éltem.9 évig voltunk együtt.Mindketten megcsaltuk egymást többször is.És tudtuk is egymásról.Aztán egyszer csak ,most fél éve pontosan,vége lett.Nem tudtuk megbeszélni a dolgokat.Pedig én akartam,de ő sunyi módon lelépett.Nagyon hiányzik most is.És ha tehetném mindent másként csinálnék.és őt sem engedném szabadjára.szerintem az nagyon jó,hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat.Zárjátok le a múltat.Tiszta lappal indítsatok,próbáljatok meg újra bízni.Persze ha szeretitek egymást.És mindíg tudjatok egymásról mindent.Legyen intő az én példám.
2009. dec. 16. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a kérdést már ma feltetted egyszer. Akkor is azt mondtam,hogy nekem a bizalmam teljesen megrendülne és sosem bíznék benne.

Nő vagyok

2009. dec. 16. 15:59
 5/11 anonim válasza:
100%
És még annyi,hogy bízz benne.az idő megkomolyít,tapasztalatot szereztek.szerintem még egy esélyt megér a kapcsi.
2009. dec. 16. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Én is nő vagyok.Én nem bíznék meg teljesen az ilyen nőben.Igaz,hogy ma divat cserélgetni a pasikat,és lehet,hogy megbánta,de az ilyen mentalitással,ha újra lesz közöttetek konfliktus,megint keres magának valakit.A tisztességes az,ha nem akarok valakivel együtt élni,becsületesen megmondom nek,de nem csalom meg.Remélem,hogy gyereketek nincs?
2009. dec. 16. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ki szerette volna próbálni, milyen érzés lelkileg másokkal. Ha csak 1x teszi, abból még nem jön rá, hogy most csak egy rossz pasit fogott ki, és azért nem élvezte úgy, mint veled, vagy esetleg van még ezen túl is valami. Több tapasztalat után már hihető, ha azt mondja, hogy azért van veled, mert bensőségesebb érzelmeket táplál irántad (nem attól jobb neki a szex veled, mert fizikailag jobb, hanem lelkileg jobb).

Női szemmel nézve a szex lelki aspektusa fontosabb - ha nincs összhang, nincs élvezet. Úgy néz ki eldöntötte, hogy veled akar maradni. Én a helyedben hinnék neki.

2009. dec. 16. 16:11
 8/11 anonim válasza:
100%

Minen házasságban vannak hullámvölgyek. Ilyenkor mindkét fél egy kicsit elbizonytalanodik. Azt szokták mondani, hogy akiben megbízol, annak kitárod a lelked teljes egészét. Hát, ez valahogy így van egy házasságban is. Sokszor viszont a házastárs visszaél ezzel a bizalommal. Ilyenkor kétféleképpen dönthetsz:

1. Soha többet nem bízol meg benne, ezáltal előbb vagy utóbb tönkremegy a házasságod.

2. Adsz neki mégegy esélyt, amit általában a legkevésbé sem érdemel meg. Tiszta lappal indítasz, és mindent megbocsátasz. Ehhez nem kell a másik fél, ez a te döntésed. Adsz -e még egy utolsó esélyt, vagy nem. És sokszor kell a házasságban utolsó esélyt adni.

Bizony, akkor van az embernek a legnagyobb szüksége a bizalomra, amikor a legkevésbé érdemelné meg.

A megbocsátás lényege nem az, hogy a tettének nincs következménye, hanem az, hogy te teljesen újonan indítasz, és elfelejtesz neki mindent.

Azt mondják, hogy bocsánatot kérni a legnehezebb, de szerintem megbocsátani százszor nehezebb. Mert ekkor félre kell tenned a másik összes hibáját, és úgy nézni rá, mintha "tökéletes" lenne. Ezt őszintén megtenni sokkal nehezebb, mert ezzel bizalmat szavazol neki.

A te helyzetedben is nehéz újrakezdeni, de ha nem léptek tovább és nem "kezditek újra", akkor ez a tüske mindig benned lesz.

Én azt javaslom, hogy kapjon még egy esélyt, mert ő is csak ember. És hidd el, neki lesz nehezebb megbocsátani saját magának.

A leírtak alapján szerethetitek egymást, és most csak ez számít. Emlékszel még: Jóban, rosszban...

Drukkolok nektek!

2009. dec. 16. 16:11
 9/11 anonim válasza:
szerintem megcsalhatod, a kapcsolatnak jót tesz a változatosság, de persze csak akkor ha nem derül ki :)
2009. dec. 16. 16:38
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
minden nő kuva!!! és minden pasi ringyó. nincs ezzel semmi gond színt kell vinni az életbe. nem élte ki magát kíváncsi volt. és irigyellek h ilyen őszinte párod van . szerintem higyj benne!
2009. dec. 16. 16:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!