Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érzitek a nőtök fenek kicsit kakis, mármint érzitek az ürülék szagát, de nagyon fel vagytok izgulva és nyalogatni akarnátok, ennek ellenére kinyalnátok?
A kérdezőnek írom:
Engem még fel is izgat, ha kicsit "olyan" a lánynak. Viszont nekem kicsit tovább hatoló, ezzel kapcsolatos fétiseim is vannak...
Egyébként mivel eléggé érintett vagyok a dologban (betegesen izgat az ilyesmi), sokszor és komolyan utána néztem már annak, hogy milyen egészségügyi problémákat okozhat az ilyesmi, vagy ennél akár durvább dolgok is és röviden összefoglalva nem is olyan veszélyes dolog. Ha egy kicsit kakis a fenék és nyalogatod (biztos akkor is, ha csak annyira, hogy a szagot érezd), akkor nyilván elkaphatsz mindenféle dolgot, ami a barátnődnek már megvan és ajánlott figyelni a hepatitis-re, hiv-re és hasonlókra is, mert ezeket is el tudod így (is) kapni. Szerintem azonban ha egy rendes kapcsolatban élsz, akkor ezek nem jelentenek különösebben sok plusz támadási felületet ahhoz képest, amit egyébként is csináltok. Aztán ne csak ilyenekre gondolj, hanem egyéb betegségekre is, mert azok is átterjedhetnek rád így.
A fentieken kívül ha csak annyi kaki van a fenekén, hogy a szagát kicsit érzed, kb. semmi* komoly bajod nem lehet. A szag érzéséhez nagyon kevés tényleges szárazanyag elég a legtöbb esetben. Bizonyos illatok esetén mol-ban számolnak például, szóval ne aggódj.
*kb. semmi: Na igen, ezt teljesen komolyan mondom. Ha konkrétan a kakiját ennéd, akkor is a legvalószínűbben a májad dobná be a törülközőt mielőtt más bajod lenne, de ilyen mennyiségben nem áll fent ez a probléma. Ami komoly bajt okozhat neked az néhány ritka parazita. Vannak ugyanis férgek, amelyek (pl.) vaddisznókban a húsban és a testben élnek, az embernél pedig - ha megeszed a fertőzött húst, főleg ha "angolosan" - a bélben fejlődnek ki, tojásukat pedig a te ürülékeddel juttatják el a külvilágba, hogy aztán valamilyen hosszú úton a malac megegye ezt a tojást (pl. ha nyitott emésztő van a közelben, stb.) és újra a testében kifejlődjön. Ezek a több lépcsőben fejlődő férgek általában NAGYON ritkák, egyedül talán ilyen vadhúsokban fogsz ilyesmit találni.
Ja és hogy miért érdekeljen ez téged? Egyszerű: Ha épp egy ilyen parazita tojását eszed véletlenül meg, ami a barátnőd fenekén maradt a wc-zés után, akkor a picike azt fogja hinni, hogy te vagy a disznó és nem a beledben, hanem a húsodban fog fejlődni a sok kis hasonló állatka. A comboknál, a nyelved környékén és sajnos emberek esetén az agyban is.... ennek a kicsit DR. House-osabb neve egyébként "neurocysticercosis". Ha el akarod venni a kedved minden ilyesmitől nézz utána a google képkeresőben :)))))
Egyébként persze más parazitákat is el tudsz kapni, de azok egyáltalán nem ilyen ártalmasak (tehát ezekre igaz, hogy nem leszel rosszabb állapotban a barátnődnél).
A fenti durva dolognak az elterjedettsége körülbelül ilyen egy tízezrelék körül lehet. Ennél pedig sokkal kisebb az esélye, hogy a barátnődben olyan féreg van egy ilyen európai és kulturált helyen, aztán arról nem is beszéltem, hogy kellően erős immunrendszerrel még a balszerencsés esetben se biztos, hogy gondod lenne...
Én a helyedben bármikor kinyalnám a barátnőd fenekét. A fenti ijesztéseken kívül úgy reális esélyed nem lesz arra, hogy emiatt bármi bajod lehessen. Ha mégis aggódsz, akkor nézzétek meg a barátnődnek van-e ilyen durvább laposférge (úgyse lesz), aztán játsszatok egészséggel ;)
ui.: Azoknak akik szerint hülyeség amit írok nem tudok más felhozni. Olvassanak utána, próbálják ki, kérdezzenek meg orvosokat (lehetőleg ne hipochondert, hanem előítéletektől menteset) és ugyan ezeket fogja mondani...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!