Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha érzitek a nőtök fenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érzitek a nőtök fenek kicsit kakis, mármint érzitek az ürülék szagát, de nagyon fel vagytok izgulva és nyalogatni akarnátok, ennek ellenére kinyalnátok?

Figyelt kérdés
F/19
2009. dec. 15. 21:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%

Attól még hogy érzed a szagát,nem biztos,hogy kakis a feneke... A fenéknek alapból olyan fura szaga van,max fürdés után más,de csak azért,mert akkor a tusfürdő illata elnyomja a szagot.

Egyébként nem látom értelmét annak,hogy egymás fenekét nyalogassa két ember.Mire jó az?Ne ott nyalogasd,hanem máshol:D

2009. dec. 15. 21:34
 2/25 anonim ***** válasza:
66%

hol akarod nyalogatni pontosan?

szerintem mindig érezni a fenékszagot. ezért nem nyalogatom én egy pasi seggét sem. egyszer csináltam ilyet életemben, elég is volt. undorító.

24/L

2009. dec. 15. 21:36
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
nem, mert nem vagyok állat. amúgy is csak beteg "emberek" nyalogatják egymás fenekét.
2009. dec. 15. 21:36
 4/25 anonim ***** válasza:
64%
akkor sem nyalogatnám ott ha rózsaillatú lenne
2009. dec. 15. 21:39
 5/25 anonim ***** válasza:
45%

Ha büdös a segge, küldd el, hogy mossa meg!!!

Utána lehet nyalakodni!!!

A végbélnyíláson a nap vagy az éjszaka folyamán kevés váladék szokott távozni, ami estére az izzadsággal keveredve és attól, hogy nem szellőzik rendesen igen durva szagot tud árasztani...

Egyébként kellemes érzés, ha az embernek nyalogatják az ánuszát, persze ezt a prűdebb egyének sosem fogják megérteni, de nem is kell, hogy megértsék, akinek bejön, annak bejön, akinek nem jön be, annak nem jön be!!!

Ennyi...

2009. dec. 15. 21:44
 6/25 kolosszus22 ***** válasza:
45%

Csak az ápolt tiszta popsiba szoktam belenyalni!

22/F

2009. dec. 15. 21:45
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
én például nem vagyok prűd, csak nem vagyok primitív és szerintem undorító dolog egymás seggét nyalogatni. a segget nem arra találták ki.
2009. dec. 15. 21:47
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
A segglyuk környékét szerintem felesleges, bár van akit ez izgat, de a popsit nyugodtan lehet nyalni-falni, vagy harapdálni.
2009. dec. 15. 21:56
 9/25 anonim ***** válasza:
50%

Ha szerinted a segget nem erre találták ki, akkor ütöd az előtte lévő állításod, mely szerint nem vagy prűd...

Minél több tabu dolgot állítasz magad elé annál prűdebb vagy...Ez alapján, valamennyire Te is prűd vagy, hiszen gátlásokat helyezel előtérbe...Ez nem arra való, az meg csak arra való...A p*csömmel pisilek, a szádba ne vedd!!! A csikló alatt a húgycső nyílása van, ne nyalogasd!!!

Hmmm...Ez érdekfeszítő téma.

Ugyan már! Az egész test egy hatalmas erogén zóna, és mindenkinek vannak érzékenyebb testrészei, vagy nyílásai!!! Ezt el kell fogadni...

;)

2009. dec. 15. 21:57
 10/25 anonim ***** válasza:
69%
attól, mert léteznek tabuk számomra, még nem hiszem, hogy prűd lennék. max a jó ízlés határain belül maradok.
2009. dec. 15. 22:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!