Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nem szoktak nyögni? Tudom, hogy nyöszörögnek kicsit meg ilyenek, de olyan hangosan miért nem, , nyögnek" mint a nők?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 19:35
11/12 anonim válasza:
Hat, az en baratnom sem szokott nyogni, pedig latom a fejen h elvezi, es mikor elmegy akkor azert egy ket hang kicsuszik a torkan, de nem viszi tulzasba... En meg nem szeretek egyedul :D eddigi baratnoimnel mindig ugy volt h ok nyogtek vegig, es amikor ugy ereztem beszalltam en is. De most iigy nem erzem ugy :D pedig nem rossz dolog :P
12/12 anonim válasza:
aww van mikor rájön a nyögés, és én imádom, sokkal jobb, mintha csöndben van :) de ha liheg az is jó :D
a szarvasbőgést meg fincsi hallgatni a másik oldalról :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!