Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nem szoktak nyögni? Tudom, hogy nyöszörögnek kicsit meg ilyenek, de olyan hangosan miért nem, , nyögnek" mint a nők?
Én nem szeretném, ha a szomszédék furán bámulnának, mert kéjes élvezet közben nehéz artikulálni és a férfihang durván áthatol ám a falon.. :D
De ezer más oka is van, illetve emberenként változó!
Én szoktam nyögni, főleg orgazmuskor, akkor szarvasbőgés van!:D
22/F
"szarvasbőgés"....ez nagyon nagy. Jót röhögtem.
Ezen már én is agyaltam, mert az én párom sem túl hangos, de azt mondta nekem, hogy szex közben annyira elkápráztatom, hogy mukkani sem bír. :) Azért ha elélvez, az látható, hallható.
Nahát ez nagyon érdekes, pedig tuti hogy nagyon élvezik, de talán ezt az izgalmat másképp élik meg.
Nőként azt szeretnénk, ha visítana, hogy jujj mennyire jók vagyunk, de nincs mese ők ezt így élik meg. Természetesen azért mert a párunk csak nyöszörög, ettől még mi szexistennők vagyunk. Ez a lényeg!:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!