Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztathat-e egy kapcsolatot negatív irányba, ha a férfi bent van a szülésnél?
Kisfiam másfél éves, férjem jelen volt a szülésnél. Korábban élvezte az orális szexet,sőt, mindig ő kezdeményezte nálam. Viszont mióta a gyerek megszületett, soha nem közeledett úgy. Ha szóvá tettem, mindig félrebeszélt, h. nem kívánja, stb...
Sőt, szülés óta az egész szexuális életünk megváltozott, azóta ritkábbak az együttlétek.
Lehet, h. ezeket mind annak köszönhetem, h. ő végignézte az egészet?
Én kismama vagyok. Apás szülés lesz. A férjemnek a fejemnél a helye, nem kell neki lentről végignézni az egészet. Egyébként mi úgy beszéltük meg, hogy a vajudásra bejön (ez nem véres, ez "csak" fáj, ilyenkor ruhában vagyunk, betakarózva), utána a kitolásra kimehet. Szerintem nem fog.
Mindenképp beszéld meg vele ezt a problémát, esetleg keressetek valami orvosi segítséget. Miért kell neki félre beszélnie? Miért nem meri neked őszintén elmondani, hogy mi a baja?
34 hetes km
Bár még az elkövetkezendő 8 évben nem szeretnék gyereket, de nincs az az isten hogy a párom bent legyen... és szerintem akkor sem fogom másképp gondolni. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez a dolog elég kiábrándító egy férfi számára, sőt ha beleképzelem magam a helyzetükbe, biztosan. De előbb-utóbb túl kellene lennie a "sokkon"... Biztosan előre tudta, mivel jár egy szülés, ha ennek ellenére mégis be akart menni akkor nincs ok a "finnyáskodásra".
Mondjuk épp elég szenvedés lehet a nőnek végigélni ezt, nemhogy még élete szerelme is végignézze az egészet...
A "végeredmény" a lényeg :)
Kérdező, remélem, hogy meg tudjátok majd oldani az(valószínűleg) ebből eredő problémáitokat, egy őszinte beszélgetés biztosan segíteni fog :)
Sok sikert!!
22/L
Hát mindenesetre azt gondoltam, többen vagyunk mellette, mint ellene. Megdöbbentettek a válaszok.
Szóval még csak annyit, h. nekem nagyon nagy segítség volt, h. a férjem bent volt. Nélküle nehezebb lett volna. Az meg, h. ne ide álljon, oda álljon...
Szó-szó, mindenhol lát mindent, semmi nincs letakarva, elfüggönyözve, stb.
Az meg, h. félrebeszél, annyit jelent, h. nyílván nem fogja nekem soha azt mondani, h. Figyelj, az, ahogyan megszülted egyetlen szemünk fényét, hát az valami undorító volt!
Nem tom mi a jó megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!