Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltoztathat-e egy kapcsolatot negatív irányba, ha a férfi bent van a szülésnél?
Kisfiam másfél éves, férjem jelen volt a szülésnél. Korábban élvezte az orális szexet,sőt, mindig ő kezdeményezte nálam. Viszont mióta a gyerek megszületett, soha nem közeledett úgy. Ha szóvá tettem, mindig félrebeszélt, h. nem kívánja, stb...
Sőt, szülés óta az egész szexuális életünk megváltozott, azóta ritkábbak az együttlétek.
Lehet, h. ezeket mind annak köszönhetem, h. ő végignézte az egészet?
Az a helyzet, hogy nagyon is lehet. Azért elég groteszk dolog ott nyalogatni, ahol a sajtmázos / véres gyereke volt nemrég..
Francért kell erőltetni az apás szülést, semmi keresnivalója ott! Aggódjon a váróban, az a dolga.
Modernkedők, pft.
Igen, határozottan, sőt 100%, hogy ez az oka. A férfi ilyenkor akaratlanul is zárkózott lesz az ott látottak hatására!
Én ha arra kerül a sor, 100%, hogy nem megyek be a szülésnél, régen sem volt ez divat, nem véletlenül!
22/F
Előző vagyok, ajánlom olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!