Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még szűz hogy vezessem rá a szexre?
Hát szerintem első körbe vedd le a pólóját, melltartóját, gombolt ki a nadrágját, esetleg ne csak a fenekét fogdosd, szal úgy apránként ameddig engedi, ne ronts ajtóstul a házba, de meg is kérdezhetnéd, hogy akarja-e, esetleg ő is csinálhat neked valamit...
22L
Hallod, szerintem előtte legyen petting. Így jobban megismeritek egymást testileg és lelkileg.
Engem barátom hozzászoktatott, megkérdezte, hogy előveheti-e. Miután levetkőztetett és feküdtünk az ágyon, hozzám dörgölte, meg ilyesmik. Meg mondhatni fokozatosan vette el a szüzességem. Nem ilyen durrbele módon, hanem apránként hatolt belém. Először csak a fejét, majd fokozatosan egyre többet. Így az első alkalmunk csak minimálisan fájt és élvezni is tudtam a dolgot. Nálam ez bevált. :)
12:09es:
ez nem tarozik se a rendőrökre se senkire de mind1 szval te csak...nem írom mert kimoderálnának...te még nyugodtan lehetsz 30 évesen is szűz...
Mit vagy ezzel a 30 évesen szűz dumával megakadva? Két gyermeket nevelek, biztos nem tudok semmit a témáról.
Aki ennyi idősen nemi életet él, az ringyó. És az is marad. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!