Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm még szűz hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm még szűz hogy vezessem rá a szexre?

Figyelt kérdés
ha ezt csinálom akkor mire fog gondolni?? mert ezt szoktam neki: amikor fekszünk az ágyon ráfekszem és elkezdem puszilgatni a fülét a nyakát a pólojátis felszoktam huzni és közben a hasát puszilgatom vagy csak simán maszirozom, meg van h a nadrágjába is belenyulok de nem ,oda" csaka fenekét fogdosom! de szoktam oylatis h négykézláb fölé hajolok a lábait meg felhuzom4 ebböl mire gondolhat??
2009. dec. 15. 10:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Ezt gondolom a rendőrök előtt is büszkén vállalod, igaz?
2009. dec. 15. 12:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát szerintem első körbe vedd le a pólóját, melltartóját, gombolt ki a nadrágját, esetleg ne csak a fenekét fogdosd, szal úgy apránként ameddig engedi, ne ronts ajtóstul a házba, de meg is kérdezhetnéd, hogy akarja-e, esetleg ő is csinálhat neked valamit...

22L

2009. dec. 15. 12:19
 13/20 Szupermókus ***** válasza:
Szöveg: "Kizsíroznám a bödönödet!"
2009. dec. 15. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Fütykösöm Forgatnám Finom Femálecuccodban!
2009. dec. 15. 13:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Hallod, szerintem előtte legyen petting. Így jobban megismeritek egymást testileg és lelkileg.

Engem barátom hozzászoktatott, megkérdezte, hogy előveheti-e. Miután levetkőztetett és feküdtünk az ágyon, hozzám dörgölte, meg ilyesmik. Meg mondhatni fokozatosan vette el a szüzességem. Nem ilyen durrbele módon, hanem apránként hatolt belém. Először csak a fejét, majd fokozatosan egyre többet. Így az első alkalmunk csak minimálisan fájt és élvezni is tudtam a dolgot. Nálam ez bevált. :)

2009. dec. 15. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:

12:09es:

ez nem tarozik se a rendőrökre se senkire de mind1 szval te csak...nem írom mert kimoderálnának...te még nyugodtan lehetsz 30 évesen is szűz...

2009. dec. 15. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Alkohol!!! Alkohol!!! Alkohol!!!
2009. dec. 15. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Mit vagy ezzel a 30 évesen szűz dumával megakadva? Két gyermeket nevelek, biztos nem tudok semmit a témáról.

Aki ennyi idősen nemi életet él, az ringyó. És az is marad. Pont.

2009. dec. 15. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért ringyó egy 16 éves lány?Nekem a ringyókról más jut eszembe.Rólad meg a butaság... Én 14 évesen voltam először fiúval.De ez már nem olyan nagy dolog szerintem.De ha a 13-14-15-16 éves lányok ringyók,mert már nem szűzek,akkor rengetek ringyó van ebben az országban...
2009. dec. 16. 11:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem nagy dolog, de érdekes módon a szülei előtt már senki nem villog ilyesmivel. Hiába adjátok itt ezt a "természetes dolog" szöveget, ti is tudjátok pontosan jól, hogy nem az.
2009. dec. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!