Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lefeküdt a barátjával. A srác 2x elment benne és nemis védekeztek. Mennyi idő után mutatja ki a trehességi teszt h terhes-e? és mennyi az esélye?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 09:39
11/19 anonim válasza:
ne haragudj,de a barátnőd hülye... hogy lehet valaki ennyire felelőtlen,hogy védekezés nélkül.... ááá
12/19 anonim válasza:
"Parázik", de hagyta, hogy az aktuális barátja kétszer beleélvezzen, utána nem ment el még orvoshoz sem, mert annyira idióta, hogy semmit sem tud a védekezésről?
Gratulálok! Cirka 3-4 év múlva úgyis találkozunk vele a maunika sóba!
13/19 A kérdező kommentje:
17 éves! am kiosztottam kicsit! meg emiatt összeis vesztem vele! de nemtom h h mért volt ilyen hülye... attol félek h ha télleg terhes lessz akk ottfogja hagyni a barátja :( mert ismerem a csávót és hát jham.. :( de nemhisz nekemÍ! meg mondtam neki h beszéljen a szüleivel és arra aztmondta h nem! :( am szentetek mit kéne tennie??
2009. dec. 15. 12:05
14/19 anonim válasza:
Te most azon aggódsz hogy otthagyja-e a párja? Ez lesz a legkisebb problémája, főleg, mivel ha nem most hagyja el akkor majd pár hónap, fél év vagy 9hónap múlva, amikor rájön, hogy ez nem is olyan mókás. Legalább nem hiszi majd, hogy számíthat rá. Mármint lelkileg, mert anyagilag feltételezem remény sincs a dologra.
15/19 anonim válasza:
Szerintem először is vennie kéne egy tesztet és kb. 4-5 nap múlva megcsinálni. Amúgy mikor kéne neki megjönnie? Annyira azért nem tuti hogy terhes, mert aki AKAR babát, annak se egy hónap, és nem is havi 2 alkalom, csakhát tudod Murphy törvénye.
És ha nem lett terhes, akkor is mindenképp világosítsd fel a védekezés lehetőségeiről. Megírod mi lett a teszt eredménye?
16/19 anonim válasza:
A terhességi tesztet a mensi elmaradása után 2 héttel kimnutatja,hogy van e terhesség vagy nem.A barátnőd meg imádkozzon,hogy ne legyen terhes.Nem feltétlenül lehet terhes ettől még!!!Ha abban a pillanatban és a közösülést követő 24 órában nem volt peteérése akkor nincs gonds,nem lesz akkor terhes.
17/19 A kérdező kommentje:
elméletileg köbvetkező honapban kéne neki!mert most mult el neki és ez a kis baleset rá egy nappal történt! am megfogom majd irni milett az eredmény =)
2009. dec. 16. 18:30
18/19 anonim válasza:
Ha tényleg a vérzés után egy nappal történt a baleset akkor ne aghgódj nem tud teherbe esni.Akkor no para.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!