Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm lefeküdt a barátjáv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lefeküdt a barátjával. A srác 2x elment benne és nemis védekeztek. Mennyi idő után mutatja ki a trehességi teszt h terhes-e? és mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 09:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2 het utan mutatja ki h terhes-e, es kb 99,99% az eselye hogy terhes. Tanuljanak meg vedekezni, ha ilyen felelotlenek.
2009. dec. 15. 09:42
 2/19 anonim ***** válasza:
A barátnőd mi?!.... Amugy 2hét és igen nagy az esély a terhességre szerintem 72órás tabletta ha még nem késő
2009. dec. 15. 09:42
 3/19 A kérdező kommentje:
ezt mondtam neki énis h 72 órás!(ez másnap volt) mondtam neki h menjünk el dokihoz de aztmondta h nem! pedig akk még nem lett vna késő! de ez már 1,5 hete vt =(! és ő azthitte h az 24 órás tabi nem 72 szal eztse tudta
2009. dec. 15. 09:46
 4/19 anonim ***** válasza:
Van rá esélye, hogy terhes. A mensi elmaradásakor már tesztelhet.
2009. dec. 15. 09:57
 5/19 anonim ***** válasza:

Nagyon felelőtlen a barátnőd. De annak viszont örülhet, hogy van egy olyan barátnője, aki törődik vele és figyelt a felvilágosításon. Hát ebben az esetben nagyon nagy az esélye annak, hogy teherbe essen, szerintem úgy kb 90 % esélye van. De ezt nehéz megmondani, mert nem tudni a ciklusa melyik időszakában volt ez az együttlét. Mert ha pont az ovuláció környékén(kb 14-15 nap a havi kezdetétől számolva), akkor még nagyobb az esélye. De ha mondjuk közvetlen havi után, akkor viszont már nem akkora az esélye, hogy terhes legyen. Egyes orvosok szerintem a havi után 3 napig szinte kizárt annak a esélye, hogy terhes legyen.

Összeteheti a két kezét ha mégsem lesz terhes. Szerintem nyugodtan oktasd ki a védekezésről. [link] ezen az oldalon meg van egy menstruációs naptár, itt meg tudja követni mikor ovulál körülbelül, csak egy regisztráció kell. Amúgy hasznos kis program én is használom, így nem kell naptárba vezetnem, amit úgy is elhagyok vagy elfelejtem beírni:)

2009. dec. 15. 10:00
 6/19 anonim ***** válasza:
Barátnőd egy elmebeteg.
2009. dec. 15. 10:20
 7/19 Szupermókus ***** válasza:
Idióták :D
2009. dec. 15. 10:30
 8/19 anonim ***** válasza:

álljatok meg! azt nem írta h nem akar gyereket! :D

lehet hogy gyereket akarnak és épp ezért kérdezte :D

2009. dec. 15. 10:47
 9/19 A kérdező kommentje:
psrázik a csaj szal nemhinném h akarna gyereket! :DD
2009. dec. 15. 10:57
 10/19 anonim ***** válasza:
14 éves azért elmúlt már?
2009. dec. 15. 11:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!