Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a fiuk megvesznek az analis szexert, de ha a sajat popojukrol van szo, akkor mar undorodnak tole? Es miert elvezik, ha ket lany nyalja-falja egymast, de elutasitjak ket fiu kapcsolatat?
Miert fogadjak el konnyebben a lanyok az egynemuek szexszualis kapcsolatat?
24/L
Hát... Én részemről nem veszek meg az anális szexért. Tulajdonképpen undorodok attól, hogy valaki fenekében turkáljak, még akkor is, ha nő az illető, de ízlések és pofonon ugye...
A kérdésedre tudok adni egy pontos, egzakt választ.
A férfiak -a nőkkel ellentétben- kialakítanak maguk között egy rangsort. Azt tisztelik, aki ebben a rangsorban valahol helyet foglal.
Tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy hol, ha megtart bizonyos normákat.
Ilyen norma a férfias viselkedés.
Ez alatt mit értünk? Törekedni kell a tiszteletre, meg kell mutatni milyen erősek, ügyesek, okosak vagyunk, stb...
Ez a folyamat megy akkor is, amikor a diszkóban hőbörög néhány részeg srác és akkor is, amikor a CERN-ben tudósok vitatkoznak, vagy az olimpikonok egymással versenyeznek.
Az előbbiek elég más szintet képviselnek, de ugyan arra lehet őket visszavezetni. (A férfi versenyszellemre.)
Namost: Az a férfi, aki nem viselkedik férfiként, nem érdemli meg a tiszteletet, sőt, a többi férfiben undort kelt.
És itt jön a kérdésedre a válasz:
Az, hogy a férfi meghódítja a nőt, alapvetően férfias viselkedés. Az egész szex felfogható egy rituálénak is, melyben a férfi dominanciája (biológiai értelemben) megmutatkozik, a nő pedig behódol. (Azzal, hogy magába engedi a másikat.)
Tehát a férfias viselkedés a hódítás, a nőies pedig a behódolás.
Ez egy nagyon leegyszerűsített modell. Nem azt akarom mondani, hogy a férfi magasabb rendű, csak azt, hogy a férfi szeret domináns lenni.
Egy olyan férfi, aki megengedi, hogy egy másik belemenjen, ezzel megalázza magát. (A börtönökben is a csicska hajol le a szappanért, a domináns meg kihasználja a helyzetet. A börtönön kívül általában a behatolást is gusztustalannak tartják, de ez már azért van, mert a melegeknél a szerepek gyakran cserélődnek.)
A férfiak pedig undorítónak tartják a megalázkodást.
Ez arra a válasz, hogy a legtöbb férfi miért utasítja el két fiú kapcsolatát.
Ha két lány nyalja-falja egymást, akkor azzal általában azért nincs gond, mert a nőknek nem feladatuk a dominancia elnyerése, épp ellenkezőleg.
Biológiailag pedig kedvezőbb választás egy olyan lány, aki más lányokkal szexuális viszonyt folytat, mert akkor valószínűleg nem fogja bánni, ha a férfi is viszonyt folytat más lányokkal.
Biológiai értelemben ez volt a kérdésedre a válasz.
Hogy személyes véleményt is hozzáfűzzek:
Én undorodom a két férfi közötti aktustól, de addig nem zavar, amíg nem előttem csinálják.
A nők is azt csinálnak egymással, amit akarnak, bár attól nem undorodok.
Van egy barátnőm, akit nagyon szeretek és eszembe sem jut megalázni, bár az ágyban általában én vagyok felül. És nem örülnék, ha más nőkkel keverne.
Remélem, sikerült válaszolnom a kérdésedre.
Mert ameddig nekik nyújt perverz élvezetet (másnak meg a legtöbb esetben szenvedést), addig rendben van, amikor viszont fordul a helyzet, akkor persze hogy nincs rendben. :) Egoizmus, csak magukat nézik.
F/26
Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem egyáltalán nem vonz az anális szex, sőt eszembe nem jutna senkinek a sz@ros végbelébe tenni bármit, még ha a legkedvesebb barátnőmről is van szó. Voltam már végbéltükrözésen, nem is egyszer. Hát, inkább egy foghúzás...
Két lány közti szexért sem vagyok oda, talán azért, mert kielégít a barátnőm (+ maszturbálok is naponta 2-3 alkalommal).
Ha összehasonlítjuk a férfiak közti szexszel, annyit azért beláthatunk, hogy a nők közötti viszony mindig is intimebb volt, a hétköznapok során, a nyilvánosság előtt is, mint a férfiak közt. Ennek okai az ősközösségig vezethetők vissza. A férfiak vadászni, élelmet gyűjteni és harcolni jártak, nem volt alkalmuk nagyon érzelmeskedni egymással. Ha idegenekkel találkoztak, nem lehettek biztosak, hogy azok nem pont a zsákmányra pályáznak-e, esetleg az életükre törnek. A nők ezalatt odahaza voltak, vigyáztak a gyerekekre, csinálták a ruhákat, őrizték a tüzet, főzték az ebédet stb. Többet voltak egymás közt, jobban kinyíltak egymás előtt, és érzelmileg is közelebb kerültek a másik személyéhez. Ez a mai napig megvan valamilyen szinten, gondolj a "kebelbarátnők" szóra. Ha két nő karon fogja egymást, vagy idegen nő megpuszilja a másikat, senkinek sem tűnik fel. Most képzeld ezt el két férfi esetében. Ha beszélgetés közben egyik megérinti a másik karját, vagy a vállát, már bizalmatlanságra adhat okot (tolakodónak tűnhet a szándék).
Ezért van az, hogy két nő közti kapcsolat (bár ugyanúgy homoszexualitásról van szó) általában nem olyan mértékig megvetett, mint a férfi homoszexualitás. Sőt, még a leszboszi szerelem névvel is illetik egyesek költőien. Hát ilyen a mi kis társadalmunk sajátos kultúrája :)
a magyarok nem arról híresek, hogy nyitottak és elfogadóak legyenek. tehát egyrészt nem nagyon szeretik elfogadni ha vki másképp lát vagy érez bizonyos dolgokat, inkább megpróbálja önző módon ráerőszakolni (ebben az esetben a nőre) a saját elképzeléseit. ugyanakkor sokat ad arra, hogy "vajon mit gondolnak rólam" tehát elutasítja azt, amiről azt hiszi, hogy elítélendő (homoszexualitás). sokan azt hiszik, hogy a férfiasságukat rendíti meg, ha nyitnak egy olyan irányba, amit ők a homoszexualitással azonosítanak.
persze semmi köze az egésznek a homoszexualitáshoz.
én személy szerint nem utasítok el semmit, amit mindkét résztvevő akar, sem a fiúk, sem a lányok részéről.
Az utolsó kommentelőnek:
Ha általánosságban akarsz írni a magyarokról, akkor nem ártana forrással alátámasztanod.
Nem igaz, hogy a magyarok általánosságban elutasítóak.
Erre az egyik bizonyítékom a számtalan kisebbségi önkormányzat (próbálj csak meg Oroszországban Roma Kisebbségi Önkormányzatot létrehozni...) a másik pedig Szent István intelmei Imre herceghez. Ebben István külön kitér arra, hogy milyen fontos a más kultúrák befogadása.
Egyébként meg az se lenne baj, ha egy kicsit körülnéznél a világban, mielőtt ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le a magyarsággal kapcsolatban.
Nézd meg a már előbb említett Oroszországot. Ott is próbáltak melegfelvonulást rendezni, de a rendőrség egyszerűen bevitte őket a sittre.
Izraelben pedig a vezetés elvileg liberális, de ott is megvannak azok az ortodox közösségek, amik bizony fegyverrel berontanak a melegbárba és lelőnek néhány embert.
Hidd el nekem, nem a magyar férfiak specialitása, hogy nem tolerálják a homoszexualitást. Olvasd el légy szíves az első hozzászólás(oma)t. Ott leírtam a részletes okokat.
A magyar emberek meg (legalább is a 21. századig) híresek voltak a vendégszeretetükről. (Itt elég szigorúan vették a vendégjogot. Menj el egy eldugott kis faluba, valószínűleg még ma is találni fogsz magadnak éjjelre szállást akkor is, ha egy fillér sincs nálad.)
Ami meg az egoizmust és a ráerőszakolást illeti: Bármilyen furcsa (én sem értem), de sok nő szereti az anális szexet.
Az a nő pedig, akit erre az akaratán kívül lehet kényszeríteni, vessen magára.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:50
lehet, hogy ez meglepő számodra, de én körülnéztem a világban.
persze általánosítottam, hisz a kérdező is ezt tette :)
mindig az a kérdés, hogy mihez hasonlítunk. ami a melegfelvonulást illeti, nem kell messzire menni, csupán 250 km nyugat irányába. bécsben nincsenek rumlik. de németországben sincs rumli emiatt.
persze lehetne iránnal is példálózni, ahol azért dugják seggbe a lányokat, hogy szűzhártyájuk ne sérüljön.
hozzám azért közelebb áll a nyugati kultúra, mint a keleti. de nem vagyunk egyformák.
Én egyik kultúrát sem érzem magaménak.
Szerintem a nyugat túllépett a toleranciában egy olyan határt, ami már a társadalom alapvető szövedékét (család, összetartozás, hagyományok, stb...)
A keleti meg a vallási bigottságával pont a másik véglet.
Szerintem ahelyett, hogy a nyugatot majmolnánk mindenben, ideje lenne a saját kultúránkat újraéleszteni.
Nekem semmi bajom a melegekkel, de ne akarjanak maguknak annyi jogot, mint egy heteroszexuális pár, mert sok dologra képtelenek, amik miatt létrejött pl. a házasság intézménye. (Például egy gyermek felnevelése, és itt nem csak a szülésre gondolok. Ezzel sok meleg is egyet ért. Kérdezz meg néhány normálisabban gondolkodót, de ha akarod, keresek linket.)
A bevándorlókkal sincs semmi bajom egészen addig, amíg nem akarják a hazaiakra ráerőltetni a saját kultúrájukat. (Ez Mo-n nem gond, de nézd meg, mi a helyzet a briteknél az arabokkal, vagy a franciáknál. Vagy akár a németeknél, ha már szóba kerültek.)
De ez már nagyon erős off.
Az anális szexre visszatérve: Én férfi létemre nem akarom kipróbálni. :D
Én élvezem az anális szexet a pasim 28 én 18 vok IMÁDOM amikor úgy vagyunk együtt!!
És ő is megszokta engedni h a seggébe nyomjam az újjam és élvezi!!
Nem a leghigénikusabb de nagyon élvezzük!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!