Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet barna folyásom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet barna folyásom? Késik a menstruációm, és helyette barna folyásom van.

Figyelt kérdés
Szerintem felfáztam, kicsit fáj is a vesém... ez hatással lehet a menstruációmra, és okozhat barna folyást?
2009. dec. 14. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
A barna folyás hasmenés esetén jelentkezik! Vegyél széntablettát!!XDXDXD
2009. dec. 14. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető, hogy felfáztál, és ezáltal késni fog a mensid is!
2009. dec. 14. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan is hogy teljesen kimaradt a menstruációm annyira felfáztam, viszont ez a barna folyás meg egész hónapban volt... Szóval mindenképpen vigyázz hogy ne fázz meg mégjobban.. Én pl ugy fáztam meg hogy itthon mindig a hideg kövön mezitlábaztam.. nem is gondoltam volna... de egy életre tanultam belőle...
2009. dec. 14. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

orvos.orvos.orvos. nem lehet elégszer elmondani. Ha valaki BETEG és gyanítja miért a net elé ül le idétlen embereknek (számára) komoly kérdéseket feltenni???? Orvoshoz kellene elmenni! Tessék neked is elmenni, ha felfáztál és nem lesz kezelve elcsúnyulhat, vagy átterjedhet!!!

Mielőbbi gyógyulást!

2009. dec. 14. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
jaja átterjedhet a seggedre is..barom
2009. dec. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!