Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet barna folyásom? Késik a menstruációm, és helyette barna folyásom van.
Figyelt kérdés
Szerintem felfáztam, kicsit fáj is a vesém... ez hatással lehet a menstruációmra, és okozhat barna folyást?2009. dec. 14. 20:19
1/5 anonim válasza:
A barna folyás hasmenés esetén jelentkezik! Vegyél széntablettát!!XDXDXD
2/5 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy felfáztál, és ezáltal késni fog a mensid is!
3/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan is hogy teljesen kimaradt a menstruációm annyira felfáztam, viszont ez a barna folyás meg egész hónapban volt... Szóval mindenképpen vigyázz hogy ne fázz meg mégjobban.. Én pl ugy fáztam meg hogy itthon mindig a hideg kövön mezitlábaztam.. nem is gondoltam volna... de egy életre tanultam belőle...
4/5 anonim válasza:
orvos.orvos.orvos. nem lehet elégszer elmondani. Ha valaki BETEG és gyanítja miért a net elé ül le idétlen embereknek (számára) komoly kérdéseket feltenni???? Orvoshoz kellene elmenni! Tessék neked is elmenni, ha felfáztál és nem lesz kezelve elcsúnyulhat, vagy átterjedhet!!!
Mielőbbi gyógyulást!
5/5 anonim válasza:
jaja átterjedhet a seggedre is..barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!