Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A teljes laboratóriumi vérképv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A teljes laboratóriumi vérképvizsgálat kimutatja ha valaki AIDSes?

Figyelt kérdés

Egy partnerem volt,akivel tartósan voltam kapcsolatban,neki is én voltam az elsö meg nekem is ö,hogy óvszer nélkül,tablettával védekeztünk. Csak annyit szeretnék tudni,hogy a sima vérvétel eredménye között is ki lehetne mutani hogy valaki AIDSes-e.Illetve azt hallottam,h véradásnál is komplett vizsgálatot csinálnak.És ott kiderül.

köszönöm a válaszokat

2009. dec. 14. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
véradásnál kiderül, vérvételnél külön kell kérnie annak aki írja a beutalót.
2009. dec. 14. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Igen kiderül teljesnél is,véradásnál is,de akár 6 hónapig is bújkálhat benned,anélkül hogy tudnál róla.Szóval ha pár napja történt az eset,feleslegesen rohansz vérvételre,nem fog kiderülni 2 hónap után esetleg,de akkor is lehet negatív az eredmény,miközben amúgy pozitív vagy.Csak a fehér vérsejtek próbálnak küzdeni,harcolni a szervezetedben és próbál megvédeni,bekebelezi a "rosszakat" de az AIDS-nél mindig győz a vírus és nem a fehérvérsejtünk.

A TABLETTA NEM VÉD AZ AIDS ELLEN!csak a gumi! Mert a vérkeringésbe bejut akkor lehetsz terhes,vagyis ha seb van rajtad és egy AIDSes váladéka belemegy már el is kaphattad,de ez nem olyan hogy köhög az ember és AIDSes leszel..

Remélhetőleg nincs nagy gáz nálad,de azért egy "idegen kapcsolatban" illik gumit használni,remélem nincs nagy gáz nálad!Remélem tudtam segíteni..

Egy leendő ápolási asszisztens.

2009. dec. 14. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
nincs most párom jelenleg...egy volt eddig,nekem is ö volt az elsö meg én is neki...szóval nem kaphattunk el semmit senkitöl,tehát nem vagyok az,vérvételre most küldtek el,teljesen jó lett.5 hónapja szakitottam a párommal.DE a vérvételes papiron nem volt ilyen feltüntetve,h fertözött vagyok-e,azt hittem alap dolog,ha vért vizsgálnak,h megnézik a kórházakban is,h nem-e fertözött,mert azt külön gondossággal kell kezelni
2009. dec. 14. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor vizsgálják, ha kéred a tesztet.
2009. dec. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!