Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem akar a párom változta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem akar a párom változtatni a szexuális szokásain, pedig tudja, hogy nekem nem jó?

Figyelt kérdés

Többször elmondtam neki, hogy kevés és ellaposodott szerintem. Mikor egy helyen dolgoztunk és látta, hogy mennyien "tepernek utánam", akkor ő is igyekezett. Azóta megint visszafejlődött és heti kb. egyszer, 2 perc alatt elintézi. Ha szóvá teszem, rámondja, hogy jó, majd változtatunk, de semmi sem történik.

Nem akarom ez miatt elhagyni, mert ha akar, tud jó is lenni. Mit tegyek, hogy akarjon?

2009. dec. 14. 08:51
1 2
 1/20 Szupermókus ***** válasza:
Pozitúrák, fétisek? gondoltál már rá?
2009. dec. 14. 08:59
 2/20 A kérdező kommentje:
Én gondoltam rá, el is mondtam neki, arra is rámondja, hogy jó, aztán semmi. Ha én kezdeményezek, belemegy, de akkor meg az az érzésem, hogy neki nem is tetszik, csak miattam csinálja. Hiába kérdezem meg, hogy ő mit szeretne, van-e titkos vágya, semmi...
2009. dec. 14. 09:03
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen megértelek , nálunk is u.a ez a helyzet és valahogy se hogy sem tudom rávenni a heti 1kevés , pedig én is napi szinten szeretgetném , de mikor odakerülne a dolog fél órás monológ meg nyafizás esetleg elvonulás a reakciója gondolom nálatok is kb így mehet ,, vagy ha mégis van boldogság akkor meg siessél már"beszólás" , erre szokták azt mondani hogy legyen mellette más is és boldog leszel...?
2009. dec. 14. 09:58
 4/20 anonim ***** válasza:
9:58 as vagy ----F----
2009. dec. 14. 09:58
 5/20 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, én nő vagyok. :)
2009. dec. 14. 10:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Az idegesít, hogy azt mondja, hogy kíván, úgy is néz ki, de soha nem kezdeményez, mindig nekem kell. Akkor benne van, de gyorsan "megcsinál" és kész. Semmi játék... Ha szólok neki, meghallgat és azt mondja, hogy jó, változtatunk, de folytatódik ugyan úgy tovább minden.
2009. dec. 14. 10:16
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ez gáz. Mi lesz később ha már most ilyen. Vagy nem szeret már, vagy nem vagy elég izgató neki, vagy van más aki jobban izgatja. Én nem maradnék olyan pasival aki semmit nem hajlandó tenni azért hogy jobb legyen a másiknak.
2009. dec. 14. 10:39
 8/20 anonim ***** válasza:
9:58 vagyok igen kiderült az írásodból ahogy fogalmaztál...
2009. dec. 14. 11:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Deee, nagyon fel tudom izgatni, de ő akkor is lezavarja 2 perc alatt. Csak "b@szik", semmi más.
2009. dec. 14. 11:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Sz.r egyedül, lehet, de én akkor is megpendíteném, hogy vége. Természetesen amennyiben továbbra sem hajlandó változtatni.
2009. dec. 14. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!