Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belevágni egy jóval idősebb nővel intim viszonyba?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, és mint minden srác, én is szeretem az idősebb, "jól karbantartott anyuka" típusú nőket..és már nem az első eset, hogy lehetőségem volna egyel viszonyt folytatni...de ezek a nők egyedülállóak, és nincs gyerekük..én azt mondom miért ne...szerintetek?
Van valakinek konkrét tapasztalata, tanácsa ezügyben?
2009. dec. 14. 00:15
11/13 anonim válasza:
Persze! Ki kell élvezni a helyzetet amíg lehet.
akik meg NEM-et írtak biztos fiatal lányok és irigykednek, hogy helyettük az idősebbeket hajkurászod :)
12/13 anonim válasza:
Mindenképp érdemes belevágni! Olyan élményben lesz részed amit aztán nem fogsz elfelejteni! Én is még 20 éves koromba így hülyeségből összejöttem egy 34 éves nővel, onnantól nem akarok lemondani az idősebbekről. Isteni! Próbáld ki mindenképp!!!
13/13 anonim válasza:
Párom 6 évvel idősebb nálam, és azon kívül, hogy nem tud úgy lelkesedni és szeretni, mint egy fiatal lányka, más rosszat nem tudok mondani. Ha csak szexre kell neked, tökéletes, de mély érzelmeket úgy látom, nem lehet várni.:S Ilyenkor már eléggé be tud kavarni a gyerekkényszer a nőknél, mi meg ugye hülyék lennénk huszonkevés évesen gyerekprojektbe vágni... már csak ezért se fog belédszeretni. Szóval a véleményem az, hogy komoly jövővel ritkán kecsegtet az ilyen, de mindenképp ki kell próbálni.:) Más a szitu persze, ha már túl van egy-két gyereken! 25/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!