Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belevágni egy jóval idősebb nővel intim viszonyba?
Huszonéves vagyok, és mint minden srác, én is szeretem az idősebb, "jól karbantartott anyuka" típusú nőket..és már nem az első eset, hogy lehetőségem volna egyel viszonyt folytatni...de ezek a nők egyedülállóak, és nincs gyerekük..én azt mondom miért ne...szerintetek?
Van valakinek konkrét tapasztalata, tanácsa ezügyben?
Neked nem lelombozó egy idősebb nő lógó melle, megereszkedett puha húsa?...
Hol lehet összehasonlítani egy fiatal elpirulós 18-20 éves lánnyal???...
Szerintem nagyon ki fogsz ábrándulni a szexből...
===================
Most eszembe jutott Mary Zsuzsi és a fiatal barátja, ahogy csókolóztak a kamera előtt : (hol a vödör?)
Valamelyik válaszadó,ezé ne legyen már törvényszerű,hogy lógó csöcs meg háj,mert az én csajom 36 éves 24-nek néz ki,kondizik meg táncol és van gyereke is,a csaj 50kiló,szép izmos,csinos nő.Nah erről ennyit a mai fiatal csajok elbújhatnak mellette.Inkább sajnos a mai huszonévesek akik igénytelenednek,lehet csak én látom így de iszonyat milyen dagadtak,itt háj,ott narancsbőr,hihetetlen,NEM SPORTOLNAK,meg nincs bennük kraft,nem tudnak igazán szexelni,legalábbis ezt tapasztalom.
22F
Én is szeretnék egyszer egy idősebb nővel lefeküdni!
Szóval tedd meg helyettem is!
Ha tetszik és nem zavar titeket hát miért ne!
Biztos tud tanítani új dolgokat!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!