Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melltartó vagy sem? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melltartó vagy sem? Bővebben lent. ->

Figyelt kérdés

Anyukám mindig azzal piszkál hogy otthonra minek hordok melltartót.. mert csak lógós lesz meg minden.

Neten meg tv-ben meg olyanokat hallok/olvasok hogy pont ellenkezőleg..sokkal jobb ha hordunk.

Én jobban érzem magam melltartóban, persze éjszakára fölösleges szerintem is...

Nektek mi a véleményetek erről?

2009. dec. 13. 22:19
1 2
 11/12 Szupermókus ***** válasza:
31%
Szerintem gáz, ha lóg mint a pincsi füle :D
2009. dec. 15. 13:01
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Alkat kérdése.

Ha valakinek 12 - 14 éves korában már petyhüdt a melle, annak egész életében szüksége lesz rá.

Ha azonban nem túl nagy méretű, hogy értsétek, két összetett női ökölnél nem hagyobb, a melltartó állandő hordása ebben a korban több mint vétek, az már bűn.

Az ilyeneknek lesz 22 éves korukra a köldöküknél csüngő...

Ha viszont sokat mozogsz, sportolsz, akkor a melled feszes marad. Akár 30 - 40 éves korodig.

Még valami, vedd komolyan! Ha van pasid, aki némi "masszázzsal karbantartja", nagyon sokat jelent.

Persze a fentieken nem a barbár markolászást kell érteni...

Összefoglalva: ma divat melltartót hordani. Aki ok nélkül teszi, az életének harmadik évtizede során gyászos következményekre, lelombozó látványra számíthat....

2009. dec. 15. 14:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!