Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melltartó vagy sem? Bővebben lent. ->
Anyukám mindig azzal piszkál hogy otthonra minek hordok melltartót.. mert csak lógós lesz meg minden.
Neten meg tv-ben meg olyanokat hallok/olvasok hogy pont ellenkezőleg..sokkal jobb ha hordunk.
Én jobban érzem magam melltartóban, persze éjszakára fölösleges szerintem is...
Nektek mi a véleményetek erről?
Otthon is KELL hordani melltartót, mert ha egyszer megnyúlnak a tartószalagok, utána már nem tudsz mit csinálni. Utána mindig "lógós" lesz a melled!
A melltartó pont arra kell, hogy ezek a tartószalagok ne nyúlhassanak meg!!!
Sportoláshoz jóval erősebb speciális "sport-melltartóra" van szükség.
Nos, a legtöbb nő nincs tisztában a saját testével. Elárulok valamit. Ott is izmok vannak. És mint minden izom, amit jól ki akarunk dolgozni, ezt is edzeni kell. De ha túlterheljük, Akkor gáz van. Vagyis ne legyen rajtad folyton melltartó, ha otthon vagy. Kis melleknél egyáltalán nem kell, nagyobbaknál pedig pár óra még lazán belefér.
Mert ha nem edzed azokat az izmokat is terheléssel, akkor egy idő utána valóban csak melltartóban lesz melled.
Az utolsó válaszoló nagyon el van tévedve. Semmilyen izmok nem tartják a mellet.
Nem a melltartótól fog lógni, az biztos. :)
kis mellem van, és ezerszer kényelmesebb nélküle.
ugyhogy én a nélkülre szavazok, nálad más a helyzet
A szüleink más korban voltak fiatalok, a '80-as években nem volt divat a melltartó, az összes fiatal lány nélküle járt, tanárom is mesélte, hogy az esküvőjén volt rajta először melltartó, anyukám csak sportoláshoz hordott, és a mai napig sem szereti! Én viszont ki nem mennék az utcára melltartó nélkül, itthon csak akkor hordok, ha jön hozzánk valaki. Szerintem az egész napi hordása sem egészséges, de azért tényleg kell! Éjszakára sem bugyi, sem melltartó viselése nem jó!
22L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!