Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális nálunk a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális nálunk a szex?

Figyelt kérdés
A barátom szex közben csak úgy képes elmenni ha a pénisze mellett egy vibrátor is van. Nem árthat ez nekem? 21 éves vagyok és 7 éve vagyunk együtt.
2009. dec. 13. 21:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. dec. 14. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem normális. Az a kérdés, hogy mitől van ez? Ha régen nem így volt, akkor valami megváltozott. Ezt kell kideríteni ahelyett hogy tönkreteszed a hüvelyed. Irány beszélgetni.
2009. dec. 14. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
De miert tenne tonkre a huvelyet??Ezt nem ertem.Azert, mert tul nagy a f.rok meg a vibri egyszerre?Arrol meg senki nem hallott, hogy huvely tagul, es utana osszemegy??Es amikor kijon a kisbaba, azzal is tonkretesszuk a huvelyunket???vagy mi?
2009. dec. 14. 16:21
 14/18 anonim ***** válasza:
igen,de nem az gond,hanem inkább az,hogy megszokja ezt a vastagságot,kitömöttségérzetet,ezt a kitágúlt állapotot,utána meg nem tud vagy csak nehezen elélvezni egy annál vékonyabbtól.
2009. dec. 14. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Csakhogy a gyerekek nem szoktak naponta, kétnaponta kijönni. Hanem csak párévente mondjuk. Nem ugyanaz. Szóval ki fog tágulni, és úgy marad ha sokáig csinálják még ezt az abnormális formációt.
2009. dec. 15. 09:01
 16/18 anonim ***** válasza:
plüsmackó,homokozólapát,ajtó kilincs és 1 asztali lámpát még dobjál be a vibri és a kuki mellé akkor tuti h semmibaj nem lesz
2009. dec. 15. 22:07
 17/18 anonim válasza:
Bazki! Ti aztán tudtok kúrni! Én azt mondom, ha neked is jó csináljátok így,de ha nem szexelj mással is, és dönts!!!
2009. dec. 16. 00:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Homokozólapáttal a 22:07-est b*sznám fejbe.
2009. dec. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!