Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális nálunk a szex?
Figyelt kérdés
A barátom szex közben csak úgy képes elmenni ha a pénisze mellett egy vibrátor is van. Nem árthat ez nekem? 21 éves vagyok és 7 éve vagyunk együtt.2009. dec. 13. 21:17
11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. dec. 14. 12:56
12/18 anonim válasza:
Szerintem sem normális. Az a kérdés, hogy mitől van ez? Ha régen nem így volt, akkor valami megváltozott. Ezt kell kideríteni ahelyett hogy tönkreteszed a hüvelyed. Irány beszélgetni.
13/18 anonim válasza:
De miert tenne tonkre a huvelyet??Ezt nem ertem.Azert, mert tul nagy a f.rok meg a vibri egyszerre?Arrol meg senki nem hallott, hogy huvely tagul, es utana osszemegy??Es amikor kijon a kisbaba, azzal is tonkretesszuk a huvelyunket???vagy mi?
14/18 anonim válasza:
igen,de nem az gond,hanem inkább az,hogy megszokja ezt a vastagságot,kitömöttségérzetet,ezt a kitágúlt állapotot,utána meg nem tud vagy csak nehezen elélvezni egy annál vékonyabbtól.
15/18 anonim válasza:
Csakhogy a gyerekek nem szoktak naponta, kétnaponta kijönni. Hanem csak párévente mondjuk. Nem ugyanaz. Szóval ki fog tágulni, és úgy marad ha sokáig csinálják még ezt az abnormális formációt.
16/18 anonim válasza:
plüsmackó,homokozólapát,ajtó kilincs és 1 asztali lámpát még dobjál be a vibri és a kuki mellé akkor tuti h semmibaj nem lesz
17/18 anonim válasza:
Bazki! Ti aztán tudtok kúrni! Én azt mondom, ha neked is jó csináljátok így,de ha nem szexelj mással is, és dönts!!!
18/18 A kérdező kommentje:
Homokozólapáttal a 22:07-est b*sznám fejbe.
2009. dec. 16. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!