Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Elég sokan vannak úgy - nők -, hogy nem élvezik a szexet, egyéb okokból, ezért leírnék néhány információt "magamról". A mostani barátom előtt max. 10-szer szeretkeztem. Sosem élveztem, de fel lehetett izgatni, de utána már szinte semmi. A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, ő elég jó e téren, és biztos, hogy nem benne van a hiba. De az a baj, hogy emiatt kezdem teljesen megunni a szexet, hogy nekem mindig befejezetlen, meg amúgy sem élvezem, persze azt igen, hogy a szeretett személlyel egy bensőséges dolgot folytatok, de magát a szex fizikai részét nem. Csikló által volt orgazmusom kétszer, de annyira tompa, hogy egyáltalán nem érzem kielégültnek magam. Nem járja át az egész testem, nem remegek tőle, mint sokan mondják, pár izomösszehúzódás, ami után olyan érzékeny leszek, hogy utána már nincs is kedvem folytatni, meg nem is lehetne még egy orgazmus. Nem érzem, hogy ennél feljebb juthatnék ezen a téren, ezért alig van kedvem a szexhez, de a barátom viszont igényli.
2009. dec. 13. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
akkor csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg játszani magaddal, hátha kitapasztalsz valami jót, amit aztán a szexben is tudtok hasznosítani. vagy kérdezz meg idősebb nőket, akik hasonlóan éreznek.
2009. dec. 13. 21:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaid!
2009. dec. 13. 21:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet hülyén hangzik,de próbálkozz az önkielégitéssel, amely során megismered nemi vágyaidat és azt hogy mit szeretnél ha a parnereddel vagy.Hagyj magadnak idődt.
2009. dec. 14. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem jó az önkielégítés semmire.Nekem is ugyanez a problémám,sőt én már egyszerűen undorodom a szextől.
2009. dec. 15. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
vagy nem vág haza rendesen........?!
2009. dec. 18. 00:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!