Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Elég sokan vannak úgy - nők -, hogy nem élvezik a szexet, egyéb okokból, ezért leírnék néhány információt "magamról". A mostani barátom előtt max. 10-szer szeretkeztem. Sosem élveztem, de fel lehetett izgatni, de utána már szinte semmi. A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, ő elég jó e téren, és biztos, hogy nem benne van a hiba. De az a baj, hogy emiatt kezdem teljesen megunni a szexet, hogy nekem mindig befejezetlen, meg amúgy sem élvezem, persze azt igen, hogy a szeretett személlyel egy bensőséges dolgot folytatok, de magát a szex fizikai részét nem. Csikló által volt orgazmusom kétszer, de annyira tompa, hogy egyáltalán nem érzem kielégültnek magam. Nem járja át az egész testem, nem remegek tőle, mint sokan mondják, pár izomösszehúzódás, ami után olyan érzékeny leszek, hogy utána már nincs is kedvem folytatni, meg nem is lehetne még egy orgazmus. Nem érzem, hogy ennél feljebb juthatnék ezen a téren, ezért alig van kedvem a szexhez, de a barátom viszont igényli.
2009. dec. 13. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
gátlások, aszexuális neveltetés, önbizalom vagy a saját tested ismeretének hiánya. masztival hogy állsz?
2009. dec. 13. 19:57
 2/15 A kérdező kommentje:
A barátommal eléggé össze vagyunk szokva. Lehetséges, hogy vannak tudatalatti gátlásaim, melyekről nem tudok. Az is lehet, hogy túlságosan akarom, hogy jó legyen. El tudom magam engedni, tudok elvileg teljesen rá koncentrálni, de maga az érzésben nem nyújt annyit, hogy amíg tart, élvezzem, vagy egyáltalán (megfelelő) orgazmusom legyen. Pl., ha csak az aktust nézzük, nagyon pici és ritka, ha élvezem. Akármilyen pózról van szó. A szexuális neveltetésem egyenlő a semmivel. Sosem beszéltünk ilyenekről. Önbizalomhiányom az elég jelentős, pedig nem nagyon van, ami indokolja. De nem hiszem, hogy emiatt lenne, mert a barátom előtt ez nem nagyon jelenik meg. Önkielégítés, hát, az ugyanolyan, mint a szex közbeni orgazmus, "elmegyek, de mégsem".
2009. dec. 13. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:

első vagyok

fantázia van? először is akármilyen témában, másodszor is szexuális (sztem ez nincs)? amúgy az is lehet a baj, hogy túlzottan meg akarsz felelni. ha erre válaszolsz és még eszemben lesz, akkor írok valamit.

2009. dec. 13. 20:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam szex közben fantáziálni, de ha épp nem jó, akkor arra gondolok, amikor jó volt. :D Olyan jellegű fantáziálgatásom pl., hogy mást gondoljak a barátom helyébe meg egyáltalán nem volt. Én mindent megadok a barátomnak, amit tudok, annak ellenére, hogy nekem lassan kezd egyoldalúvá válni, hogy kezdem megunni, hogy nem élvezem. Nem hiszem, hogy a megfelelési kényszer nyomná el, hogy élvezzem.
2009. dec. 13. 20:16
 5/15 anonim ***** válasza:
fantázia alatt nem erre gondoltam. hanem, hogy amikor egyedül fekszel este az ágyban, akkor szoktál-e ilyenekre gondolni. meg, hogy amúgy az életben mennyire vagy kreatív? (utóbbi nem olyan fontos)
2009. dec. 13. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
persze az estés dolog az csak példa volt, felőlem akár napközben is gondolhatsz mindenféle jóra :-)
2009. dec. 13. 20:35
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon szoktam fantáziálni. Nem mondom, hogy sikertelen vagyok, egyszerű életet élek, de jóval több vagyok, többet értem el, mint egy átlagos 19 éves.
2009. dec. 13. 20:37
 8/15 anonim ***** válasza:

most nem azt kérdeztem, h mennyire vagy sikeres, hanem hogy szoktál-e fantáziálgatni ill mennyire vagy kreatív.

szerintem az a baj, hogy aszexuális környezetben nőttél föl, így számodra ez az egész a legutolsó dolog. amúgy nem szoktad úgy érezni, hogy az első szex túl korai? vagy szíved szerint soha?

amúgy még simán benne van a pakliban, hogy biológiailag nem jó valami. puncit ápolod rendesen? barátnőmnek is gyakran megesik, hogy "szét van esve" neki és akkor neki sem szokott rendesen működni. olyankor felrak egy gyntimát és úgy, ahogy rendbejön. a kezdetektől fogva ilyen? soha nem élvezted?

nálunk, fiúknál ez kicsit azért más és én szexuálisabb környezetben nőttem föl és általában akkor alszom el jól, ha közbne mindenféle dologról fantáziálok :D:D

2009. dec. 13. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 20:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem érzem túl korainak az elsőt, így visszagondolva sem. Persze, hogy rendesen ápolom. Igen, mióta élek nemi életet, ez a gondom.
2009. dec. 13. 20:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!