Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám meggyőzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám meggyőzni a barátom? Prosztatamasszázs. Többi lent!

Figyelt kérdés
Fiuk! Nektek csinálták már? Milyen érzés? Barátom nem engedi sajnos,pedig én csak jót szeretnék neki. Azt olvastam, hogy nagyon jó érzés. Tapasztalatok?
2009. dec. 13. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én tudom h nemnormális, csakitt mindenki úgy áll hozzá, mintha ezlenne a világ legtermészetesebb dolga, énmár nem vitatkozom, mert úgyis lehurrognak. (ez a lányok seggbekúrására vonatkozott)
2009. dec. 13. 19:29
 12/20 anonim válasza:
100%

Kérdezőnek!

Volt már,mikor megengedte,hogy bedugjam az ujjam és még tetszett is neki:)

A lényeg,hogy ne hozd szóba,hanem mikor szexre kerül a sor,akkor kezd el ott puszilgatni,nyalogatni,aztán ha tetszik neki,akkor tuti megengedi az ujjad is...

Egyébként mikor erről beszélünk mindig azt mondja,hogy azért nem akarja,mert az azt jelentené,hogy meleg.

pedig ez hülyeség!

2009. dec. 13. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:
hát sztem minden értelmes férfi igy gondolja,velem együtt hogy ez b**iság..ha arra vágyok hogy ott turkáljanak akkor egyböl megfordulna a fejembe hogy: -te jó isten bebu***ltam..hába csinálja csaj..ami nem megy nem kell eröltetni
2009. dec. 13. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
bocsi -* és *hiába
2009. dec. 13. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Én erről pont egyik nap beszéltem a barátommal. Ő nagyon ellenzi..és azért szerintem is fura lenne. Főleg, ha úgy odanyúlnék neki, hogy nem is tudna róla, szerintem lelankadna és felugrana az ágyról :P

Van aki nem szereti és soha nem is fogja akarni. Ennyi.

2009. dec. 13. 20:00
 16/20 kolosszus22 ***** válasza:
Nekem csinálhatod, ha gondolod!:D
2009. dec. 13. 20:09
 17/20 A kérdező kommentje:

19:40 Köszi az ötletet,majd megpróbálom úgy!

20:09 :))

2009. dec. 13. 20:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nekem nincs tapasztalatom de a haverom azt mondta hogy 10X jobb mint az sima szex úgy elszállt mint a **** és azt mondta hogy próbáljam ki én félek tőle de szerintem vedd rá:)
2009. dec. 13. 20:50
 19/20 anonim ***** válasza:

"A lényeg,hogy ne hozd szóba,hanem mikor szexre kerül a sor,akkor kezd el ott puszilgatni,nyalogatni,aztán ha tetszik neki,akkor tuti megengedi az ujjad is... "

baz mintha egy csajról lenne szó!

Ha az én páromhoz ott közelednék tuti minden ihlete elszállna és biztos h nem élvezné! Szerintem a barátod is ilyen ha ennyire ellenkezik!! Úgyhogy én a helyedben nem erőltetném. Fogadd el h nem igényli és kész! Gondolom te se csinálsz olyat amit te nem akarsz, akkor ő miért tenné??24/L

2009. dec. 13. 21:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha te nem akarod hogy "jót" tegyenek veled, akkor hogy tudnak ráerőltetni? Sehogy. Ne akard már a barátod helyett eldönteni mit szeretne. Fordítva te sem örülnél neki.
2009. dec. 14. 15:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!