Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám meggyőzni a barátom? Prosztatamasszázs. Többi lent!
Kérdezőnek!
Volt már,mikor megengedte,hogy bedugjam az ujjam és még tetszett is neki:)
A lényeg,hogy ne hozd szóba,hanem mikor szexre kerül a sor,akkor kezd el ott puszilgatni,nyalogatni,aztán ha tetszik neki,akkor tuti megengedi az ujjad is...
Egyébként mikor erről beszélünk mindig azt mondja,hogy azért nem akarja,mert az azt jelentené,hogy meleg.
pedig ez hülyeség!
Én erről pont egyik nap beszéltem a barátommal. Ő nagyon ellenzi..és azért szerintem is fura lenne. Főleg, ha úgy odanyúlnék neki, hogy nem is tudna róla, szerintem lelankadna és felugrana az ágyról :P
Van aki nem szereti és soha nem is fogja akarni. Ennyi.
19:40 Köszi az ötletet,majd megpróbálom úgy!
20:09 :))
"A lényeg,hogy ne hozd szóba,hanem mikor szexre kerül a sor,akkor kezd el ott puszilgatni,nyalogatni,aztán ha tetszik neki,akkor tuti megengedi az ujjad is... "
baz mintha egy csajról lenne szó!
Ha az én páromhoz ott közelednék tuti minden ihlete elszállna és biztos h nem élvezné! Szerintem a barátod is ilyen ha ennyire ellenkezik!! Úgyhogy én a helyedben nem erőltetném. Fogadd el h nem igényli és kész! Gondolom te se csinálsz olyat amit te nem akarsz, akkor ő miért tenné??24/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!