Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám meggyőzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám meggyőzni a barátom? Prosztatamasszázs. Többi lent!

Figyelt kérdés
Fiuk! Nektek csinálták már? Milyen érzés? Barátom nem engedi sajnos,pedig én csak jót szeretnék neki. Azt olvastam, hogy nagyon jó érzés. Tapasztalatok?
2009. dec. 13. 18:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
te engeded, hogy seggbek*rjon? mondjuk szerintem engeded:D
2009. dec. 13. 18:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon bejón, sajnos a barátnőm nagyon ritkán csinálja.
2009. dec. 13. 18:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
mert valszeg nem akarja h a seggében túrkáljáál;) ne erőltesd, lehet h megunja h magyarázol neki, és elhagy..
2009. dec. 13. 18:34
 4/20 anonim ***** válasza:
Egysze kipróbáltuk furi de nem rossz.Mondjuk kell hozzá ihlet,még így is,hogy már kiprobáltuk.Nem megy "csak úgy".
2009. dec. 13. 18:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
ha ez megnyugtat én se akarnám hogy a seggembe turkálj..lehet jó meg minden de én akarok dugni és nem pedig fordítva..
2009. dec. 13. 18:37
 6/20 A kérdező kommentje:

Persze szoktam engedni.Ezért nem is értem.Azt ő szereti,de mikor felhozom neki a dolgot azt mondja hogy ,,az más,,!

Szerintem semmi különbség nincs a kettő között.

Második válaszoló!Téged hogy vettek rá? Vagy Te hoztad fel a dolgot?

2009. dec. 13. 18:38
 7/20 anonim ***** válasza:

második vagyok.

az én ötletem volt :)

2009. dec. 13. 18:50
 8/20 anonim ***** válasza:
21%

már nemazért, de sztem egy pasinak kicsit más az h vki a seggébe turkál, mint egy csajnak.

a csajoknak ez manapság már átlagos h seggbekúrják őket, nemzavartatják magukat, de azért a pasik még nem fajultak idáig. azaz nem mindegyik. van aki nem ilyen beállítottságú, hiába jó, ő nemakarja h a seggébe turkáljál. fogd fel. és hagyd békén.

2009. dec. 13. 19:01
 9/20 anonim válasza:

Utolsó válaszolónak!

Hát szerintem egyáltalán nem normális,hogy a lányokat fenékbe is...egyszer én is megengedtem a barátomnak,többet se...kb.egy évig nyúzott mire ráálltam.Én is szeretném rajta kipróbálni,de nem hagyja...

2009. dec. 13. 19:19
 10/20 A kérdező kommentje:

19:19

Te hogy próbálod meggyőzni? Vagy már ráhagytad...?

Neked mit mond,mért nem engedi?

2009. dec. 13. 19:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!