Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek van valami tuti ötlete arra, hogyan tudnám késleltetni a menstruációmat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 18:26
1/10 anonim válasza:
fiú vagyok, de egy volt osztálytársam azzal trükközött, hogy beszedett egy levél C vitamint. azt nem tudom mennyi idő alatt csinálta.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszike:)Csak nekem egy kicsit részletesebben kéne a dolog:DTutira akarom,hogy késsen legalább 1-2 napot:)
2009. dec. 13. 18:37
3/10 anonim válasza:
Fogamzásgátlóval ezt meg lehet csinálni. Meg mikor sokat füveztem, akkor késett sokszor, 2 heteket.
4/10 anonim válasza:
nehogy elkezdjél füvezni!:DDD
inkább igyál citromsavat vagy mit..:D az állítólag használ(:
5/10 anonim válasza:
De amugy tuti módszer nincs. Amugy miért kéne?
6/10 A kérdező kommentje:
A citromos dologról már én is hallottam valamit,csak én olyasmit,hogy citromlés vizet kell inni már pár nappal előtte:)és úgy néz ki,hogy akkor ezt fogom kipróbálni:DAzért kérdezem,mert a barátom 3 heti távollét utána,pont úgy fog hazajönni,hogy nekem aznap jön meg:DÉs mivel nem szereti egyikőnk sem az óvszert,így arra nem sok esélyt látok,hogy úgy szeretkeznénk,hogy megvan közben:)
2009. dec. 13. 18:47
7/10 anonim válasza:
hát én folyamatosan vedelem a citromos vizet, mert azt szeretem, de nekem mindig percre pontos a menzeszem. sztem ez neked nemfog összejönni.
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem neked már megszokta a szervezeted a citromos vizet,ezért nincsen már ilyen jellegű hatása:DKipróbálni azért kipróbálom,veszteni nem vesztek vele semmit,legfeljebb nem válik be:S:(
2009. dec. 13. 19:23
9/10 anonim válasza:
szia! nekem a rutascorbin gyógyszert ajánlották de nemm szedtem be mert mégsem volt rá szükségem. írd be a google-ba és megtudod hogy kell szedni, állítólag ettől késik!
10/10 anonim válasza:
a fogamzásgátló vkinél beállitja vkinél nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!