Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom késleltetni fogamzásgátló mellett a menstruációmat?
Figyelt kérdés
Belara fog.tablettát szedek már 9 hónapja. Jövő hét után kell megjönnie, meg is fog, csak pont nem kéne, mert üdülni megyünk.. hallottam róla, hogy csak egyszerűen tovább kell szedni 1 héttel vagy 1 levéllel és minden ok lesz. BIZTOS? Nem lesz baj? Mit tegyek? Nőgyógyásznak tudni kell róla?
köszi
2009. ápr. 11. 23:47
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy nem tartasz szünetet, hanem 1 levélnyit csúsztatsz.
2/5 anonim válasza:
Ja és számíts rá, hogy mivel csúsztatsz, közti vérzés előfordulhat, de az csak pecsételés. Csakis egész levélnyit szabad csúsztatnod!
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszodat! ez ugye nem befolyásol semmit a tabit illetően? mármint akkor 1 havi vérzés kimarad és kész..? most az egyszer csinálnám, mert inkább csússzak, mint szenvedjek :)
2009. ápr. 11. 23:53
4/5 anonim válasza:
Nem befolyásol semmit, de nem szabad rendszert csinálni belőle! Bőven elég mondjuk félévente ezzel játszani. Nekem pl. a mellékhatások miatt (amit szerinte a szünetben fellépő hormonszint változás is okozhat) mondta a doki, hogy egyáltalán ne tartsak szünetet, esetleg csak minden 3. levél után... Hát egészséges vagy sem, nem hallgatok rá. Inkább várok még 1 hónapot és gyógyszert váltok, ha nem szűnnek a tünetek. Igaz több helyen olvastam, hogy nem is igazán szükséges ez a "művérzés". Gondolj csak bele, hogy fog.gátló injekció mellett egyáltalán nincs is vérzés... Egy a lényeg, szerintem te is nyugodtabb leszel, ha nem rendszeresen hagyod ki a szünetet.
5/5 anonim válasza:
Nem muszáj egy egész levéllel beszedni, elég, ha csak 1 hétig tovább szeded! És a pecsételés is csak előfordulhat, nem biztos, hogy lesz is! Már én is csináltam többször, nyaralás miatt, nem lett bajom, mindig rendesen megjött. Persze nem szabad rendszert csinálni belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!