Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy nő létemre jobba vágyom magára a szexre, mint a szerelemre?
Figyelt kérdés
Lányoknál ennek nem fordítva kéne lennie?Egyébként se szerelmem nem volt még,se szexuális kapcsolatom.De egyébként érzelmek nélkül nem feküdnék le senkivel,de az csak "elvi" okokból,szivem szerint megtenném.Ez baj?Egyébként 20/L2009. dec. 12. 23:08
1/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de az ilyenekből van sok, és azoknak a munka helye az utca. :)
2/11 A kérdező kommentje:
Épp most mondtam,hogy 20 évesen még szűz vagyok,akkor légyszi ne k*rvázz le.Köszönöm:) (A prostituáltakról meg annyit,hogy ők rohadtul nem a szexre vágynak,hol élsz te?!Nekik vagy a pénz kell,vagy erőszakkal kötelezik rá őket...Nehogy azt hidd már,hogy jókedvükből csinálják)
2009. dec. 12. 23:19
3/11 anonim válasza:
Mivel szerintem még egyik terén sincs tapasztalatod (se szex, se szerelem) így teljesen normális, hogy előbb a szexre magára vagy kíváncsi.
De ha majd mindkettőben lesz tapasztalatod, akkor rájössz, hogy a szex nem rossz, de ha szerelmes is vagy közben, akkor maga a mennyország! :)
4/11 anonim válasza:
Szerintem ez természetes hiszen még nem volt sexuális kapcsolatod és most főként ez mozgatja az agyad hiszen érett vagy már rá! Én is ugyanígy vagyok vele :) És én is szűz vagyok. :)
20/L
6/11 A kérdező kommentje:
Én vágyok a szerelemre is,azt nem mondtam,hogy nem,meg fel tudom mérni a helyzetet,hogy milyen lehet szerelemből szexelni,meg anélkül,de valahogy AKKORIS szexelni akarok :'( Nagyon... :'(
2009. dec. 12. 23:26
7/11 anonim válasza:
Lányoknál,és fiúknál is van egy olyan korszak,amikor szexcentrikussá válnak,és ez megmutatkozik például abban is,hogy ha egy jóképű pasit megismernek,rögtön a szexet képzelik el vele.Vagy hogy feltámad bennük a vágy kipróbálni,milyen lenne ezzel,meg azzal.Szerintem ez normális,Neked most jött el ez a korszak az életedbe.
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez már régóta így van:(
2009. dec. 12. 23:34
9/11 anonim válasza:
17F vagyok, énis így állok.... mindenáron le akarok feküdni egy csajjal a lehető leghamarabb, aztán majd ha lesz szerelem akkor gondolom szerelemből jobblesz
17F
10/11 anonim válasza:
csakhogy kedves 23:40-es válaszoló, a lányok máshogy működnek hidd el. A kérdezőnek pedig: ne kapkodj, szerelemből feküdjél le valakivel, mert lehet elmegy a kedved tőle. Lányok nagyrészénél fontos az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!