Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Durex Play Pina Colada síkosít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durex Play Pina Colada síkosítóval kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy síkostót, és a Pina Coladas nagyon megtetszett, de a cseresznyéssel kapcsolatban olvastam, hogy sokakat csípet! Milyen tapasztalataitok vannak, melyiket érdemes megvenni?
2009. dec. 12. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Én már próbáltam mindkettőt.Semmi bajom a cseresznyéssel csak sz.tem az túl édes,de nem csípett.A pina coladás bejött,kicsit az is édes de nem kell belőle sok épp csak egy kevés.Annyi gondom még volt mindkettővel,hogy nehéz letörölni és ragad egy picit.
2009. dec. 13. 02:12
 2/3 anonim ***** válasza:
A cseresznyés engem is csípett, de csak kívül, belül nem. És elég ragadós, és a legdurvább, hogy nátrium-hidroxidot tartalmaz. Jó hogy nem egyből kénsavat.
2009. dec. 13. 19:17
 3/3 anonim válasza:
a pina coladas nem csípett és fincsi íze van (: tényleg nagyon kevés elég belőle
2010. jan. 31. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!