Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pedofil lennék? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedofil lennék? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy én egy 20 éves fiú vagyok. A barátnőm unokatestvére pedig alig nyolc éves. Nagyon aranyos kislány, szőke fürtös, kék szemű, babaarcú, és rendkívül értelmes. De a gáz az, hogy ugye, mint említettem, alig nyolc éves. Én pedig azt veszem észre magamon, hogy időnként vele fantáziálok, és ahányszor találkozok vele, próbálom minél finomabban megérinteni... szóval ilyen furcsa dolgok. Úgy érzem, hogy ez nem normális dolog. Talán megőrültem. De mit tegyek? Emiatt most pedofil vagyok?
2009. dec. 12. 19:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ilyenek a hormonok! Nehéz uralkodni, de ha felismerted a bajt, lehet ellene tenni!
2010. júl. 12. 12:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Az első lépést már megtetted, ugyanis felismerted, hogy „valami nincs rendben”, és ez a jobb változata a dolgoknak.

Ha képes voltál meglépni az első lépést, képes leszel a következőre is. Ugyanis a felismerés a legnehezebb.

Keress fel egy szakértőt, menj el pszichológushoz! Kérlek! Könyörgök!

Lehet, hogy még úgy érzed, hogy semmit nem ártottál ennek a kislánynak, de tudd, hogy ezt a gyerekek nagyon érzik, s ha nem is most (ilyen fiatalon), de később komoly gondokat okozhat a lelkében. Ne tegyél tönkre egy ártatlan kis életet! Könyörögve kérlek! 18 éves fejjel kérlek erre, hiszen sajnos tudom mit fog átélni, ha ez tovább folytatódik. 3 éves koromban lettem incestus (családon belüli szexuális zaklatás) áldozata, s ez közel 10 évig tartó állapot volt.

Lelkileg nyomorékká tett ez az elfogadhatatlan, megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan emlék.

Keress fel egy szakembert, segíteni tud, és fog is. Nem fog megvetni, sőt szerintem még becsülni is fog, hogy észrevetted és mertél segítséget kérni.

Sok sikert!

18/L

2010. júl. 12. 16:21
 23/23 anonim válasza:
szerintem nincs gyereked és már hiányzik akit dajkálhass,mert megérinted még nincs baj, csak ha többet akarsz tölle.
2014. febr. 21. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!