Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedofil lennék? Mit tegyek?
Eddig csak ezzel a kislánnyal fordult elő. Csak nála érzem ezt. De remélem, hogy ez "csupán" szexuális vonzalom, és nem leszek szerelmes... az már tényleg rettentően gáz lenne.
A pszichológust még fontolóra veszem. Köszönöm a válaszokat :) Ha van valami tanács, jöhet még.
20:06 vagyok, aki a kérdéseket tette fel.
Jelenleg a Debreceni Egyetem Szociálpolitika szakán vagyok 5. éves, és pedofília témakörében írom a szakdolgozatomat. Ha esetleg lenne kedved beszélgetni (az anonimitást minden féle képen fenntartva), azért nagyon hálás lennék.
És hátha a beszélgetés segít valamennyit a problémáid feoldásában.
pirosviktor@citromail.hu
időnként vele fantáziálok, és ahányszor találkozok vele, próbálom minél finomabban megérinteni...
hozzá ne nyúlj. érted? gyerekként engem is megtalált egy ilyen alak, lelki nyomorék lettem tőle szó szerint. fogdosott, benyúlt.. ha megtalálnálak puszta empátiából KIBELEZNÉLEK. ne azon agyalj, h ez most ciki v nem ciki, olyan iszonyatos traumát okozhatsz egy kisgyerekben amit SOHA nem hever ki! menj orvoshoz és kerüld ki azt a szegény kislányt, ne tedd tönkre az életét!!!!!!!!!!!!!!!!! 19/L
12-12 21:54 Sajnálom ami veled történt.
Bocsánatot kérek tőled a helyett a féreg helyett is.
Remélem megfizetett érte.
A kérdezőnek.
Lehet hogy a lány értelmes volta téveszt meg. Lehet hogy kilóg a sorból azzal hogy értelmesebb, érdeklődőbb az átlagnál. Bele képzeled a testi és szellemi érettséget holott erről nála nem beszélhetünk.
Kétségem vannak a felől hogy igazi pedó lennél. Fixált biztos nem vagy.
Vonzódhatsz hozzá de könyörgök hogy ne érj a kislányhoz. Nem az rossz neki amit most csinálsz hanem az lesz rossz amit akkor csinálsz ha felizgulsz rá. Nem úgy reagál mint szeretnéd. Ne maradj vele kettesben ha ez az állapot hossza ideje tart. Ne gondolj rá szex közben.
Sajnos az Sztks pszichiáterek veszettül túl vannak terhelve. Nem sok idő van egy emberre. És a rendelésen a pszichiáter mellett még általában 2 ember mindig bent van. Onnan továbbutalhatnak pszichológushoz. Az már 4 ember aki a nevedet is tudja.
A magánrendelés jobb csak drága.
pirosviktor ajánlata is megfontolásra érdemes.
Van itt még egy alapítvány ami a témával foglalkozik [link]
Abból a maroknyi szakemberből akinek ez a fő szakterülete 2 ott is tevékenykedik.
Mindenképp beszélj valakivel .
Javaslom viktort vagy az alapítványt.
Legrosszabb esetben beszélj velem.
Na maradj egyedül a problémával. Ne próbáld erővel elnyomni.
Ha erővel próbálod elnyomni beleőrülsz.
Szia
A kérdezőtől kérdezem hogy kezdet e már valamit magával?
Komolyan mondtam hogy ne maradj magadra. Jön a depi meg a többi és vége nem bírsz majd magaddal.
Foglald el magad valamivel, gyerekektől távoli hobbi esetleg.
Javasolnék olyan munkakőrt ahol csapatban kell dolgozni sokat segít.
Te is tudod, hogy amíg csak gondolsz rá, és nem teszed meg, addig nem követtél el semmi rosszat. Hasonló vágyai pedig mindenkinek vannak, csak senki nem reklámozza őket
Ja tényleg, történt valami közted és az azóta már 9 éves csaj között? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!