Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak áll a farka a reggeli ébredés után?
Figyelt kérdés
A férjeim, előző és mostani is ugyanazt a látványt produkálják reggelente. Áll a farkuk mikor felébrednek. Ez mindenkinél így van? Ha igen, miért? Az exférjem azt mondta, neki azért mert pisilnie kell, a mostani pedig hizeleg és azt momndja a testi közelségem miatt van ilyen felizgult állapotban. Nos? Mások, hogy vannak ezzel?2009. dec. 12. 19:32
11/15 anonim válasza:
Nekem szinte soha nincs. Inkább felkelek lankadtan és olyan 5-10 perc múlva van merevedésem.
12/15 anonim válasza:
16/F Nekem is áll.xD Sztem tök természetes.xD Régen, kisebb koromban még úgy mentem le, h látták anyáék, és mondtam h sátort állítok, de azóta kicsit idősebb lettem és hát azért no hát na.xD
13/15 anonim válasza:
Nekem is fel szokott állni minden reggel.
14/15 anonim válasza:
Normális, de kielégítő szexuális élet mellet nem minden férfinak van reggel. Van akinek olyankor is van, de normális az is, hogy nincs.
Ezt egy szexuálpszichológustól olvastam :P
15/15 anonim válasza:
A barátom eddig akárhányszor nálam aludt, reggel mindig merevedése volt. Szerintem attól lehet többek között, hogy ilyenkorra már eléggé tele lehet a hólyagja... éjjel soha nem szokott felébredni, hogy könnyítsen magán.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!