Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak áll a farka a reggeli ébredés után?
Figyelt kérdés
A férjeim, előző és mostani is ugyanazt a látványt produkálják reggelente. Áll a farkuk mikor felébrednek. Ez mindenkinél így van? Ha igen, miért? Az exférjem azt mondta, neki azért mert pisilnie kell, a mostani pedig hizeleg és azt momndja a testi közelségem miatt van ilyen felizgult állapotban. Nos? Mások, hogy vannak ezzel?2009. dec. 12. 19:32
1/15 anonim válasza:
Nekem is mindig áll :D gyakrabban elégísd ki akkor nemfog hidd el:D
3/15 A kérdező kommentje:
Mitől gyakrabban? Általában este együtt vagyunk, meg ezt a reggeli állapotot sem hagyjuk kihasználatlanul... :-)
2009. dec. 12. 19:39
4/15 anonim válasza:
bár még nem vagyok férfi
de nekem néha áll mikor felkelek:O
5/15 anonim válasza:
Csak azoknak akik egészségesek, reggeli merevedésnek hívják, azért van mert ébredés után magas a hormonszint és már így ébredünk:)
6/15 anonim válasza:
egy a baj ezzel, hogy pisilni is kell ilyenkor reggelente nekik (is) , pedig ott azon nyomban.. :))
7/15 anonim válasza:
Így igaz, ilyenkor várni kell amíg lelankad:D
8/15 anonim válasza:
Nekem mindig áll, mint a cövek :) amúgy a tesztoszterontól van azt hiszem
10/15 anonim válasza:
Hali! Az exemnek sajna nem állt... pedig még a kávéról is lemondtam volna a reggeli szexért! Néha már annyira... de ő nem volt reggelente olyan állapotban.
Talán az egésznapos-éjjeles "túrák" miatt :) nem tudtam magam türtőztetni. Lehetséges, hogy jobban bírtam, mint ő? Nyithatnék erről egy topikot... ki mennyire bírja? :P :)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!