Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek? [bővebben lent. ]

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? [bővebben lent. ]

Figyelt kérdés

Nah szóval.. Van egy srác akivel nemrég jöttünk össze [1hónapja kb], és minden nap szinte elmegyünk sétálni, ami persze mindig az ő szobájában ér véget..Még 'csak' petting volt, de érzem, ő többet akar.. Én még fiatalnak érzem magam hozzá, de amikor odakerülne a sor nagyon kivánom..De visszautasítom..Nemtudom miért.Szerintetek belemenjek???

[ő20F, én 16L]

2009. dec. 12. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne. !!!! ha szeret tiszteletben tartja a döntésed és vár.
2009. dec. 12. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Látod,Te is tudod,hogy még fiatal vagy,és vissza is utasítod.Ne tedd meg még,majd ha már úgy érzed itt az ideje.Ha igazán szeret akár 1-2évet is vár:)
2009. dec. 12. 19:02
 3/12 A kérdező kommentje:
De én akarom, csak egy "hang"[ne nézzetek hülyének:S] mindig aztmondja h álljak le..pedig nagyon kivánom már..
2009. dec. 12. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
akkor meg hajrá-.-'...kívánod is meg nem is...ilyen nincs...
2009. dec. 12. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted, hogy visszautasítottad eddig! Ez a pasi arra megy, hogy minél hamarabb lefektessen. 1 hónap alatt nem természetes ennyire intim dolgokig elmenni egy ilyen fiatal lánnyal, mint te. Mondd meg neki, hogy te még ehhez fiatal vagy, ha tényleg szeret, akkor nem fogja tovább erőltetni, ha meg mégis megpróbál rábeszélni, akkor hagyd el, mert csak arra kellesz neki!
2009. dec. 12. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
lelkileg nem vagy még felkészülve rá az fix!
2009. dec. 12. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
amíg nyugodt szívvel nem tudod azt mondani ott, hogy most igen, megteszem vele, addig ne tedd. lelkiekben még nem vagy felkészülve, hiába kívánod fizikailag. nehogy aztán meg később megbánd. nem szabad mindig beugrani a vakvilágba, mert rosszul is elsülhet.
2009. dec. 12. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:

igen korai még ennyi idő után szerintem is, pláne hogy elég nyíltan mutatja , hogy azt akarja. szobai kirándulások.

Viszont ha te is szeretnéd.. kívánod.. miért ne?

feltéve ha nem egy önző p*cs, aki tényleg csak arra megy hogy meghúzzon, nem pedig hogy szeressétek egymás testét ...

2009. dec. 12. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Visszatérve a "hangra", én megérzésnek hívom. Talán oka van rá...
2009. dec. 12. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
szeritnem nee!! azt mondja egy hang a fejedbe h hagyd abba még nem kell! necsináld! megfogod bánni. nem vagy még felkészülverá!!
2010. febr. 19. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!