Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj szokott maszturbálni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és akárki megkérdez egy lányt, kapásból rávágja, h nem , én nem szoktam, dehogy szoktam. Ez előfordulhat, h egy lány soha nem maszturbáljon? Vgay normális esetben midnen csaj maszturbál csak szégyelli?2009. dec. 12. 17:33
11/17 anonim válasza:
Ritkán, tusolás közben... pár simogató mozdulat... Ugyebár mindenki megmossa. :P :)
Részemről szintén nem igénylem, bár a telefonszex... de ez egy másik kategória. :)
12/17 anonim válasza:
Én még soha. Talán túl prűd vagyok?
Pedig nem valami jó a párkapcsolatom, három hónapja nem voltam senkivel, és még így sem...
Az együttlétet nem helyettesíti.
13/17 anonim válasza:
nekem nincs barátom,és igen,így is szoktam,és hamar felizgulok
14/17 anonim válasza:
igen,hetente vagy akár 2 naponta!bár ha úgy kérdeznék élőben,azt mondanám:hülye vagy?....
15/17 anonim válasza:
én mondjuk 1 pasinak könnyebben "bevallom" hogy szoktam,mint 1 másik csajnak :D
17/17 anonim válasza:
igen, igen mintha kicsit szégyellnék...
de ne nagyon kérdezgesd a lányoktól. ez intimebb téma nem kérdezhetsz csak úgy rá bárhol, bármikor.
természetesen nagyon sokan maszturbálnak, de biztos hogy van olyan is aki nem teszi.
de ha belegondolsz akkor lehet hogy az lenne fura ha minden csaj bevallaná. az túl gáz. perverz állatok lennének meg minden. vagy sokan ribancnak néznék őket:S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!