Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj szokott maszturbálni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és akárki megkérdez egy lányt, kapásból rávágja, h nem , én nem szoktam, dehogy szoktam. Ez előfordulhat, h egy lány soha nem maszturbáljon? Vgay normális esetben midnen csaj maszturbál csak szégyelli?2009. dec. 12. 17:33
1/17 anonim válasza:
Van aki tényleg nem szokott, sőt fiúban is van ilyen.
2/17 anonim válasza:
akinek nincs párja az szokott. akinek van, az nem hiszem. a fiúk szoktak akkor is, ha van.
3/17 anonim válasza:
Nekem már férjem is van és igen én szoktam! A férjem állandó éjszakás így az estéket magányosan töltöm!!
4/17 anonim válasza:
Nembiztos, hogy szégyenli, csak ez olyan magánjellegű dolog ami nem tartozik másra. Esetleg azért mondja azt, hogy nem.
Ha ilyen visszafogottabb valaki akkor csak a legközelebbi barátainak beszél ilyesmiről.
Biztos van olyan aki tényleg nem csinálja.
Főleg vallásosabb családok csemetéi ( de mivel az is a 21. század generáció szülötje, igy nem biztos, hogy követi a vallás parancsait).
Nem akartam hinni a szememnek amikor olvastam egy imakönyvben a gyónás előtti gondolkoásról, hogy milyen bünöket követtél el, és nem tudom milyen szavakkal de bele van foglalva, hogy "örömszerzés magadnak" bünnek számít XD Nem tudom ki az aki ezt meggyónná a papnak :D
5/17 anonim válasza:
Én meg nem szoktam, sőt soha nem is próbáltam. Nekem a sex a párkapcsolathoz kapcsolódik. 30 éves vagyok egyébként.
6/17 anonim válasza:
az olyan szerintem ritka mint a fehér holló.
7/17 anonim válasza:
bnőm sem szokott... bár még fiatalok vagyunk. van barátja még nem is feküdtek le egymással, de tényleg nem szokott pedig nem az a visszahúzódó lányka. :D mondjuk tesójával egy szobában alszanak de hát ő már nagyobb és nem mindig van otthon. 17/lányok
8/17 anonim válasza:
én igenis szoktam :D és nem is tagadom.de tapasztalataim szerint a lányok nem szokták ezt felvállalni 19/L
9/17 anonim válasza:
én is szoktam,igaz ezt nem kell világá kiabálni,igy ismertem meg a saját testemet és ezért olyan jó a szexuális életem mert eltudom mondani a páromak hogy mi az ami nekem örömet okoz és igy mind a kettönknek nagyon jó.
10/17 anonim válasza:
én se nagyon, csak minden évben kb 3-4 alkalommal peteérés előtt. akkor jobban gerjedek :D amúgy meg valahogyan nem igénylem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!