Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már szűz csajjal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szűz csajjal? Leírnátok miket tapasztaltatok velük szemben?

Figyelt kérdés

PL.. ha kérted pettingnél esetleg h szopjon le mit szolt hozzá habár nem tom ezt kérheted e tőle elsőnek XD

vagy mikor betettétek neki mit láttatok az arcán mondott esetleg valamit vagy meglepődött?

vagy ti meglepődtetek rajta?

megbeszéltétek előre hogy milyen legyen lent neki vagy szóltál neki h te hogy szereted mit szolt hozzá

most hirtelen ezek jutottak szembe szval ilyenekre lennék kivi

2009. dec. 12. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

én nemrég voltam szűz csajjal,de semmi extra!szerintem azt ne kérd tőle,hogy szopjon le,neki még az is furcsa,hogy ha megfogja a péniszed!és hát mikor beraktam az fájt neki!ja és előre megbeszéltük,hogy mi lesz!

ha valami még kérdezhetsz!

2009. dec. 12. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Ha azt kéred "sz opjál le" akkor orrba b*sz és otthagy. Na jó ez a csajon múlik, az enyém ezt tenné, de én nem is kérnék ilyet.

Elsőnél amikor betettem volna nem ment be csak 1 órás próbálkozás után, és úgy fájt neki akkor is hogy véresre karmolta a hátam. Aztán egyáltalán nem is élvezte... szóval minél hamarabb vége lesz annál jobb. A második alkalom már jobb valamivel.

2009. dec. 12. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

hát én már 5 szűz csajjal voltam idáig (20F) és azt tapasztaltam hogy csak irányítás kel nekik és kész..

kezébe adni ,szájába tenni stb...

Persze mondani neki kedvesen a dolgokat hogy most mi fog történni és milyen lesz... Nah meg figyelni a reakciókat

2009. dec. 12. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem voltam, és nem is akarok.
2009. dec. 21. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Én csaj vok ugyan fél éve kb voltam először a barátommal, és nekem alig fájt csak.. nem volt vészes... és engem előbb kezdett érdekelni az orális szex mint a páromat. vagy csak nem merte mondani...de tettem amit kell :)

17/L

2009. dec. 21. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, az első barátnőmmel. Én is szűz voltam. Nagyon jó volt, és rengeteg ideig jártunk.

Aztán, mint mindennek, annak is vége lett.

Nem terveztük meg mikor és hogyan fekszünk le. Minden jött/jön magától...

2009. dec. 21. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

lány vagyok, szűz.

nem értem, miért hagynék ott valakit, ha szeretné, hogy lecumizzam.

bocs az OFFért, de hogy is van ez..?

2009. dec. 22. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyan én lány vagyok, de asszem tudok segíteni.

Kb 1 éve vesztettem el. Őszíntén, féltem...nagyon. Ne akard h az elsőnél leszopjon, ha leakar szopni úgy is megteszi, de ha nagyon nem bírod ki szopás nélkül, akkor is csak óvatosan hozd fel neki a témát, ne sex közben, (és főleg ne az elsőnél) h mi lenne ha...

valószínű semmi mást nem fogsz látni az arcán csak azt h fáj neki, persze ha ügyesen csinálod, akk ezt a fájdalmat a minimumra csökkentheted.

Igazat adok az elöttem szólónak, egy szűz lányt írányítani kell, de ne erőszakolj rá semmit.

ha kicsit is ad magára a lány és fotos neki a külleme, akk természetes lesz számára, h leborotvállja.

ne besszéljétek meg előre h mikor és hogyan és hol és milyen pózban, de beszéljetek róla nagyon sokat, ezáltal jobban meg fog benned bízni.

2009. dec. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!