Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szűz csajjal? Leírnátok miket tapasztaltatok velük szemben?
PL.. ha kérted pettingnél esetleg h szopjon le mit szolt hozzá habár nem tom ezt kérheted e tőle elsőnek XD
vagy mikor betettétek neki mit láttatok az arcán mondott esetleg valamit vagy meglepődött?
vagy ti meglepődtetek rajta?
megbeszéltétek előre hogy milyen legyen lent neki vagy szóltál neki h te hogy szereted mit szolt hozzá
most hirtelen ezek jutottak szembe szval ilyenekre lennék kivi
én nemrég voltam szűz csajjal,de semmi extra!szerintem azt ne kérd tőle,hogy szopjon le,neki még az is furcsa,hogy ha megfogja a péniszed!és hát mikor beraktam az fájt neki!ja és előre megbeszéltük,hogy mi lesz!
ha valami még kérdezhetsz!
Ha azt kéred "sz opjál le" akkor orrba b*sz és otthagy. Na jó ez a csajon múlik, az enyém ezt tenné, de én nem is kérnék ilyet.
Elsőnél amikor betettem volna nem ment be csak 1 órás próbálkozás után, és úgy fájt neki akkor is hogy véresre karmolta a hátam. Aztán egyáltalán nem is élvezte... szóval minél hamarabb vége lesz annál jobb. A második alkalom már jobb valamivel.
hát én már 5 szűz csajjal voltam idáig (20F) és azt tapasztaltam hogy csak irányítás kel nekik és kész..
kezébe adni ,szájába tenni stb...
Persze mondani neki kedvesen a dolgokat hogy most mi fog történni és milyen lesz... Nah meg figyelni a reakciókat
Én csaj vok ugyan fél éve kb voltam először a barátommal, és nekem alig fájt csak.. nem volt vészes... és engem előbb kezdett érdekelni az orális szex mint a páromat. vagy csak nem merte mondani...de tettem amit kell :)
17/L
Voltam, az első barátnőmmel. Én is szűz voltam. Nagyon jó volt, és rengeteg ideig jártunk.
Aztán, mint mindennek, annak is vége lett.
Nem terveztük meg mikor és hogyan fekszünk le. Minden jött/jön magától...
lány vagyok, szűz.
nem értem, miért hagynék ott valakit, ha szeretné, hogy lecumizzam.
bocs az OFFért, de hogy is van ez..?
Ugyan én lány vagyok, de asszem tudok segíteni.
Kb 1 éve vesztettem el. Őszíntén, féltem...nagyon. Ne akard h az elsőnél leszopjon, ha leakar szopni úgy is megteszi, de ha nagyon nem bírod ki szopás nélkül, akkor is csak óvatosan hozd fel neki a témát, ne sex közben, (és főleg ne az elsőnél) h mi lenne ha...
valószínű semmi mást nem fogsz látni az arcán csak azt h fáj neki, persze ha ügyesen csinálod, akk ezt a fájdalmat a minimumra csökkentheted.
Igazat adok az elöttem szólónak, egy szűz lányt írányítani kell, de ne erőszakolj rá semmit.
ha kicsit is ad magára a lány és fotos neki a külleme, akk természetes lesz számára, h leborotvállja.
ne besszéljétek meg előre h mikor és hogyan és hol és milyen pózban, de beszéljetek róla nagyon sokat, ezáltal jobban meg fog benned bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!