Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha csináljuk és a pasim egyre mélyebbre teszi a péniszét egy kicsit fáj? Ez am csak mostanában van. Eddig akármilyen mélyre tette nem fájt.
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 17:11
1/3 anonim válasza:
gözöm sincs bocs xd
betegség esetleg de nem hiszem
lehet eddig nem is tette annyira mélyre csak nem tudtad ..
2/3 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján írom, hogy szerintem nem vagy eléggé felizgulva, és azért fáj. Ugyanis ha rendesen felizgat, akkor izgalmi állapotban ugye benedvesedsz, a hüvelyed pedig előkészül a pénisz befogadására, ami azzal is együtt jár, hogy a méhed picit hátrébb húzódik, ezért van, hogy akár milyen mélyre megy, nem fáj (persze normál méretű péniszről írok, ha nagyobb, akkor fájhat, de mint írtad már többször vagytok együtt). Szóval vagy te nem érzel úgy, vagy ő nem izgat fel annyira.
3/3 anonim válasza:
Ha szex után nem fáj, csak közben, akkor az van, amit az utolsó írt... De ha meg utána is fáj, akkor gáz van, mert lehet hólyaghuruttól kezdve, ilyen-olyan gyulladáson keresztül BÁRMI. Én is így kezdtem, aztán kiderült, hogy hólyaghurutom van. Ha nem múlik el, irány dokihoz, mert nagyon meglehet vele szívni! Tapasztalat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!