Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz a csajoknak a szex, vagy annak bármilyen
formája? Miért nem tudják felszabadultan élvezni és
elfogadni, hogy ez egy teljesen természetes dolog? Sokan
még a szót sem ejtik ki szívesen a szájukon.
11/32 A kérdező kommentje:
Félreértés elkerülése végett: A jó kapcsolathoz kell bizalom, de jó szexhez biztos, hogy nem.
A jó szexhez leginkább önbizalom kell szerintem,hogy szeresd és elfogadd a saját tested,és minél jobban ismerd,és használni tudd,akár masztinál akár partnerrel.Mint látod vannak nők akik csak megfelelő lelki biztonsággal,bizalommal tudnak élvezni,van aki meg csupán a testiségtől,érzékiségtől,jó dugástól is elmegy bármikor :)
2009. dec. 11. 14:09
13/32 A kérdező kommentje:
Tehát a saját önbizalmát kell kipótolnia bizalommal. Ez még nem jutott eszembe. Kösz.
Nem tudom,én magamból indultam ki,ahogy jobban megismertem a testem és elfogadtam,felfedeztem hogy mi a jó nekem,elmúltak a gátlásaim,pedig azért nem volt annyira sok addidg sem,de akadályozott valamilyen szinten az elélvezésben,azóta szexmániás vagyok,tudom mit szeretek és hogyan,és mindig élvezek.:)
2009. dec. 11. 14:16
15/32 A kérdező kommentje:
Bár több ilyen lány lenne, mint te.
Köszi :) Muszáj volt rájönnöm ha rendesen élvezni akartam,meg kielégtő szexuális életet akartam élni,ezért mondom,hogy tapasztalat,hogy ha az ember a saját testével jóban van, szereti,megtanulja használni,nem kell sem bizalom sem szerelem,a szex úgyis nagyon jó tud lenni,mert ez sugárzik belőled meg a partner is érzi,a magabiztosságod,ezért mindekettőnek sokkal jobb és tartalmasabb az együttlét.Viszont előbb magával/magában kell lerendezni mindenkinek a dolgokat,nem másra várni,főleg ha még a segítségét sem fogadjuk el vagy nem tudjuk a hasznunkra fordítani.
2009. dec. 11. 14:29
Szia én voltam a BIZALOM levél írója. Nem teljesen értek egyet veled,nálunk megvan ez a bizalom,teljes mértékben,ám a szexuális kapcsolatunk egyátalán nem mondható laposnak. De az utánam íróval egyetértek, önbizalom is kell, hiszen amíg nem tudod szeretni magad, nem ismered a tested, addig nem tudod másnak sem megmutatni magad szégyenkezés nélkül. Ezért fontos a maszturbáció és a petting! Amúgy szerintem tök mindegy hány éves az illető, 15 vagy 24, ugyanúgy lehetnek kisebbségi komplexusai amit a másikon vezet le,szinte szemrehányás szerűen. Valószinüleg ez történt a te esetedben is.
2009. dec. 11. 15:01
„meg nem akarják az orál szexet”
na és akkor? van aki akarja, van akit nem vonz. mit szólnál hozzá, ha téged nyaggatna a csajod azzal, hogy „jaj szivi, játszunk urológusosat! én felnyúlok a fenekedbe, te meg élvezed” tudom, hogy ez nehezebb eset, mint az orál, de fiúk esetében nem lehet jobbat mondani, mert, ahogy szavaidból kivettem te élvezed az orált. kellett valami, amivel felrázlak és érzékeltetem a dolgokat.
„Ezenkívül elmondta, hogy nem élvez el nyalás közben, mert az nagyon lealacsonyító. Valahányszor orgazmusa lett volna, hirtelen elhúzta magát, felkiáltott, hogy "nem", és utána magzatpózba vágta magát és kizárta a külvilágot. Szinte hozzá sem lehetett szólni.”
nem állt rá készen. nem kell egyből a közepébe csapni. legyél megértőbb, vegyél vissza a tempóból. hidd el megéri
"Eléggé beidegesedtem"
ez meg mi a fene? XD beidegesedtem. „ideges lettem” nem?
2009. dec. 11. 15:08
19/32 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy hogy lehetnék türelmesebb, amikor ezek mély lelki problémák. Nagyon sok időt kellett volna vele töltenem, és semmi garancia nem lett volna rá, hogy minden rendben jön. De különben sem akarom a páromat "megjavítani". Szeretném elfogadni olyannak, amilyen, de ha kritikán aluli, akkor nem tudom.
20/32 A kérdező kommentje:
A felnyúlás meg az orál között van egy kis különbség. Főleg higéniai szempontból. Más, hogy élvezzük egymás testét, meg az is, hogy úszunk a sz*rban. Mindenesetre az orálban szerintem semmi gáz nincsen.