Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz a csajoknak a szex, vagy annak bármilyen
formája? Miért nem tudják felszabadultan élvezni és
elfogadni, hogy ez egy teljesen természetes dolog? Sokan
még a szót sem ejtik ki szívesen a szájukon.
Mi az, hogy a csajok nem élvezik a szexet? Nő léletemre élvezem. Csak is az egészséges határokon belül. Olyat nem teszek meg amit nem akarok és ne is erőltesse az akivel vagyok. Azok a csajok akik azt állítják nem élvezik a szexet prűdek a számomra ÁLSZENT K-k. Ha érted.
2009. dec. 11. 13:13
Én lány vagyok,és ilyenről még nem hallottam... Nem tom,honnan a lótúróból szeded
2009. dec. 11. 13:19
3/32 A kérdező kommentje:
csak nézz szét a témák között... Egyébként abból látszik, hogy milyen kevésszer van a lányoknak orgazmusa, meg nem akarják az orál szexet.
Ha a férfi nem gyengéd, önző, csak magával törődik, akkor van oka egy nőnek a szextől való ódzkodásra (az illetővel), de másik, vele törődő, kölcsönös örömszerzésre törekvő férfinél már nem fog ódzkodni.
2009. dec. 11. 13:25
5/32 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. A volt barátnőm szerint közönséges dolog volt nyögni szex közben, vagy bármilyen hangot kiadni. Ezenkívül elmondta, hogy nem élvez el nyalás közben, mert az nagyon lealacsonyító. Valahányszor orgazmusa lett volna, hirtelen elhúzta magát, felkiáltott, hogy "nem", és utána magzatpózba vágta magát és kizárta a külvilágot. Szinte hozzá sem lehetett szólni. Nehezen lehetett vele szexről beszélgetni, de kénytelen voltam ezeket a dolgait kihúzni belőle. Aztán megpróbáltam vele tudatni, hogy ezek teljesen természetes dolgok. Nagyon lassan elkezdett oldódni.
Aztán egyik alkalommal nagyon figyeltem rá, hogy jól fel legyen építve az orgazmusa. Direkt szüneteket iktattam be, meg váltogattam a technikákat, hogy egyre jobban kívánja a beteljesülést. Végül teljesen megvadult és több orgazmusban részesítettem. Teljesen kivetkőzött magából, majd felfalt.
Aztán ahogy vége lett ingerült lett. Azthiszem azért, mert kihoztam belőle az állati ösztöneit, amivel nem mert szembenézni. Lealacsonyodott miattam. Nagyon furcsán kezdett viselkedni, összevissza kötözködött, pedig általában jól megvoltam vele. Utána lemondta a következő randit. Eléggé beidegesedtem, hogy ahelyett, hogy örülne még kifejezetten én lettem a mumus. Úgyhogy 1 hétig nem hívtam fel. Végül 1 hét múlva találkoztunk és szakítottam vele.
Hát ha ilyen kretén fapinákkal(hány éves volt,15?) jösz össze ne csodálkozz,de attól még nem kell általánositani.
2009. dec. 11. 13:35
7/32 A kérdező kommentje:
24. Egyébként mások szájából sem hallom, hogy egészségesen viszonyulnának a szexhez. Más lánnyal is voltak furcsa dolgok, igaz, hogy az 18 éves volt. De ez szerintem valami társadalmi jelenség.
Igen,ez is előfordulhat,vannak ilyen lányok meg esetek,de szerintem azért a legtöbb nő élvezi a szexet,meg az ezzel járó dolgokat,aki meg nem annak érdemes előbb magába nézni,mert valami lelki problémák gátólhatják(szégyellősség,komplexusok,gátlások,neveltetés,rossz élmények,stb) meg ebben és érdemes ezeket megoldani.Nekem egyáltalán nem gáz,régebben én is visszafogottabb voltam,amíg el nem élveztem rendesen,azóta nem lehet leállítani,imádom ha kijön belőlem az állat,és nem szeretem és sosem szoktam visszafogni magam,de ez szerintem személyfüggő is,úgy tűnik neked leginkább ilyen nőkhöz volt eddig szerencséd,az meg hogy ilyenek voltak meg így történt,azok után amit elmeséltél, leírtál már nem a te hibád,nem rajtad múlott.Biztosan sikerül majd egy olyan nőt találnod,aki majd megdönti ezt a feltételezésed.
2009. dec. 11. 13:54
Áhá.Tudod ez tényleg sokban függ a férfi odafigyelésétől,szeretetétől,az előjáték hosszától. Plusz egy nőnek nem egyik napról a másikra megy a kitárulkozás,feloldódás. Gondolj bele, olyat oszt meg veled, amit nem sok emberrel, persze hogy tele van gátlásokkal, és rád hárul a feladat,hogy ezektől a gátlásaitól megszabadísd. A rossz gondolatok nem az utánaolvasás hiányából fakadnak.Ha a kapcsolatban úgy általában nem bízik benned, akkor a szexben sem fog megbízni, még ha abban a pillanatban ki is tárulkozik(és ezt is csak az ösztönei miatt teszi), a következőben ugyanúgy visszazárul. Nem tudhatod, mennyire bízik meg benned, még ha kívülről azt is mutatja,hogy nagyon! Mellesleg nem gondolod, hogy akkor nem a nőkben van a hiba nagyrészt? Nem azt mondom hogy a férfiakban, csak lehet hogy kiskorában gátlásosra nevelték,vagy volt egy rossz kapcsolata. Mellesleg én pontosan igy voltam az előző barátommal. Szégyellős voltam előtte, szégyelltem hogy örömöt szerez nekem,pontosan azért amit leírtam, hogy nem bíztam meg benne. Ha a szexszel kapcsolatban egy nő arra gondol, hogy rosz, ott valami hiba van,lehet hogy korainak érzi a szexuális kontaktust, még nem tud a partnere előtt megnyílni. És mi a kapcsolat alapja? A BIZALOM. A BIZALOM ha kialakul, akkor képes leszel örömet szerezni neki. Valakinek kevesebb, valakinek több idő kell a kialakulásához. A mostani barátommal majdnem két éve vagyunk együtt,de vele nem volt az,mint az előző barátommal, hogy szégyelltem volna magam,minden szeretkezésünnkor át tudom neki adni magam,mert a szerelem mellett ott van a szeretet, a barátság.
2009. dec. 11. 13:54
10/32 A kérdező kommentje:
A bizalom pont a szexualitás ellenkezője. A bizalom a megszokással és az állandósággal van kapcsolatban, amik kiölik a szexuális vágyat.
A szexuális szenvedély az ismeretlenségtől, a másik és a közöttem lévő ellentétektől (pl.:domináns-passzív, férfias-nőies)növekszik. Ezért tudnak a szeretők hevesebbek lenni, mint a férjek.
Én egyáltalán nem hiszek abban, hogy a jó szexhez bizalom kell. Szerintem aki ilyet állít, az elsősorban magában nem bízik, nem a másikban. Én azonnal megbízok a másikban és feltételezem, hogy megbízik bennem.